fbpx

Cateringmeny

• Smörstekt fläskfilé med rödvinssås, bearnaise, rökt sidfläsk & purjolök samt potatisgratäng 159 kr

• Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda lingon, rostade rotsaker & råstekt potatis 179 kr

• Rödvinsmarinerad oxfilé med rostad vitlökssås toppad med vittryffel, svamp & lökfräs samt smör stekt potatis 239 kr

• Rimmad torskrygg med sandefjordssås, picklad rättika & rotfruktskrisp samt smörslungad potatis 169 kr

• Pocherad kolja med bryntsmör, kapris & kokta betor samt potatispuré 169 kr

• Västerbottenostgratinerad laxfilé med hummersås & picklad fänkål samt potatiskaka 179 kr

Minimum för en beställning är 20 personer.
Utkörningsavgift 300kr
Vi ansvarar för tomgods.

Vid frågor eller beställning kontakta kökschef Filip Nilsson 0582-230 49 eller mejl filip@restaurangbrandasen.se eller i formuläret längre ner på sidan.