fbpx

Albin Edholm

Albin-Edholm

Albin Edholm jobbar som kock på Brändåsen och har gjort det sedan 2017, samtidigt som han studerar sista året på sin kockutbildning.

Albin säger att det bästa med Brändåsen är att det är ett bra och roligt ställe att jobba på och det är alltid härligt att komma hit.

Albins fritidsintressen är att hålla på med musik eller ta det lugnt med vänner.

Feedback

Google

  • review rating 4  It’s a nice place to stay when you are passing by. Great location and good food

    thumb Daniel Ohlsson
    6/13/2019

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

TripAdvisor

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat… read more

    thumb Passenger782934
    8/31/2019

  •   Gott och mycket trevlig personal ! Åt kyckling pastan med god svamp . Väldigt dyrt men faktiskt värt det ändå .

    thumb annlouiseh585
    4/20/2019

  •   Bra dagens lunch! Fräscht och vällagad, bra mat. Hade hunden med in, hon fick en egen vattenskål att dricka ur.

    thumb maxenskar
    8/02/2019

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra… read more

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen… read more

    thumb Haidy L
    9/05/2018

Facebook

  • review rating 5  Smörgåstårtan som jag köpte av er igår, fick högsta betyg av våra vänner och av oss.
    Kommer absolut att köpa av er igen. ��� ���

    thumb Elisabeth Hammar Hult
    6/06/2017

  • review rating 5  BÄST !!!!!!! �

    thumb Gerd Sjölin
    5/24/2017

  • review rating 5  Så fräscht och fin restaurang och fik. Brukar åka hit 1 gång i veckan och fika. Otroligt gott. Finns mycket och välja på. Rekommenderar verkligen detta ställe. Lite roligare än andra fik i närheten, eftersom det finns stort utbud, inte bara bullar och kakor�.

    thumb My Kimfelt
    10/21/2016

  • review rating 4  Det var som förväntat glatt o trevligt personalen tog foton på gäster,maten bra �

    thumb Kennet Johansson
    3/27/2018

  • review rating 5  Mycket god mat. Fantastiska bakverk. Trevlig miljö. Och. Inte minst: Det allra bästa är att man kan ta hunden med in. Dansksvenska gårdshunden Sigge hälsar och tackar för de goda köttbullarna!

    thumb Agneta Wändell
    1/08/2017