fbpx

Albin Edholm

Albin-Edholm

Albin Edholm jobbar som kock på Brändåsen och har gjort det sedan 2017, samtidigt som han studerar sista året på sin kockutbildning.

Albin säger att det bästa med Brändåsen är att det är ett bra och roligt ställe att jobba på och det är alltid härligt att komma hit.

Albins fritidsintressen är att hålla på med musik eller ta det lugnt med vänner.

Feedback

Google

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Good food but a bit pricey but worth it for the quality nice interior and you can bring your dog in too

    thumb Ulf Jerlström
    6/28/2019

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

TripAdvisor

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja… read more

    thumb alarmski
    11/13/2018

  •   Mycket bra kvalité på lunchmaten, kanske lite små portioner. Alltid fräsch salladsbuffé och ”hembakat” bröd

    thumb Companion823426
    9/09/2019

  •   Måste erkänna att jag var (vis av vägerfarenhet) lite skeptisk till omdömena jag hittade om denna vägkrog. Men plötsligt händer det! Sällskapet åt dagens pocherad torskrygg samt fish’n’chips. Den senare… read more

    amagbg
    6/30/2019

  •   Gott vällagat och hög kvalitet på råvarorna.
    Toppenställe och prisvärt. Det egna bageriet har fantastiskt fina skapelser

    thumb 730markuse
    11/06/2019

  •   Everytime when i travel in route 50, i stopping here.The interior of the restaurant is very big, the waiting time for the meals is less than 10 minutes.

    thumb Gergő J
    5/10/2018

Facebook

  • review rating 1  Med en så otroligt otrevlig och dryg mackägare/markägare så sätter man ju inte sin fot där!

    thumb Johan Kullgren
    1/31/2015

  • review rating 5  Åt en helt underbar spättafilé med hummersås och dillpotatispure idag!

    thumb Annika Söderberg
    11/26/2014

  • review rating 5  Underbart ställe där även min fyrfota vän fick komma in och bli serverad

    thumb Micke Gzon Hästö
    9/05/2017

  • review rating 5  Hundvänligheten ger vi ett stort plus för. Mkt god fika också, bra service. Rekommenderas varmt för dem med hund och vi besöker er framöver igen helt säkert. Trevlig soffgrupp på terassen. Mysigt! Tack och fem tassar utav fem från oss! 🙂

    thumb Petra Palkio
    8/01/2017

  • review rating 5  Bra restaurang

    thumb Marcel Goossen
    8/24/2016