fbpx

Angela Krus

Angela Krus

Angela Krus jobbar i restaurangen och har gjort det sedan 2001 så hon är en av de medarbetare som varit längst på Brändåsen. Hon uppskattar jobbet för man får vara sig själv och ha kul på jobbet med både kollegor och gäster. Ett bra teamwork är a och o för trivsel för både kollegor och gäster.

På fritiden gillar Angela att vara kreativ i olika projekt och att odla i trädgården.

Feedback

Google
  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018
  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household. A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018
  • review rating 5  Good food and nice personal

    thumb Luciano Alungulesei
    1/17/2020
  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018
  • review rating 4  We had a Nice lunch here.

    thumb Tommy Eriksson
    12/08/2019
TripAdvisor
  •   When you are in need of a good lunch or supper and don't want to be a MD-goer this is the right place to go.

    thumb Ronny S
    12/06/2017
  •   Svårt att hitta god mat utmed vägen till Göteborg men här var det utmärkt mat och gott hembakat bröd vi återkommer!

    thumb suki2016
    4/09/2019
  •   Perfekt med maten snabba serveringar - personal som man kan skämta med trevlig atmosfär ja i stort sett allting var jättebra

    thumb frihet44
    8/16/2018
  •   Som hundägare möts man oftast av en förbudsskylt med överkorsad hund på restauranger. Men det gäller inte här, alla hundar är välkomna in i restaurangen. En trevlig kassörska frågar om... read more

    thumb Christer E
    9/25/2017
  •   En söndagkväll i maj på väg hemåt Göteborg åt jag panerad torskfilé med med trevliga tillbehör som små färskpotatisar och diverse rot- och grönsaker och skagenröra. Inget märkvärdigt men helt... read more

    thumb carlhenrikp
    1/01/1970
Facebook
  • review rating 0  skit bra mat!????????

    thumb Jan Werner
    8/11/2018
  • review rating 5  Goda hamburgare och bra service. Dessutom slapp hunden vänta i bilen utan vi kunde äta i lugn och ro och hon fick både köttbullar och vatten serverat vid bordet!

    thumb Charlie Tilljander
    8/21/2017
  • review rating 5  Bästa servicen och mycket vällagad mat.

    thumb Susanne Kenneryd
    10/31/2014
  • review rating 1  Sämsta Caesar salladen jag smakat, lämnade tillbaka och gick!

    thumb Mats Carlsson
    7/16/2015
  • review rating 5  Helt suverän service!!

    thumb Jörgen Fläckerud
    9/30/2014