fbpx

Angela Krus

Angela Krus

Angela Krus jobbar i restaurangen och har gjort det sedan 2001 så hon är en av de medarbetare som varit längst på Brändåsen. Hon uppskattar jobbet för man får vara sig själv och ha kul på jobbet med både kollegor och gäster. Ett bra teamwork är a och o för trivsel för både kollegor och gäster.

På fritiden gillar Angela att vara kreativ i olika projekt och att odla i trädgården.

Feedback

Google

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  I wouldn’t say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today’s lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, “oxrullader” and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

TripAdvisor

  •   Det tog en stund innan vi fick maten. Men det var väl värt att vänta på . Vi åt kummel och pyttipanna, alla blev riktigt nöjda. Nästa gång vi har vägarna förbi då får Det bli ett nytt besök.

    Evasanza
    6/27/2019

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   Helt okey, bra mat finns även kaffe och fint och gott kaffebröd som förgyller tillvaron. Ligger bra till utifrån tillgänglighet stora Vägen Örebro / Stockholm Göteborg

    thumb Carola B
    4/13/2019

  •   En söndagkväll i maj på väg hemåt Göteborg åt jag panerad torskfilé med med trevliga tillbehör som små färskpotatisar och diverse rot- och grönsaker och skagenröra. Inget märkvärdigt men helt ok för att vara en vägkrog.

    thumb carlhenrikp
    1/01/1970

Facebook

  • review rating 4  Jätte bra att man får ta med sig hunden in på restaurangen � God mat och bra service �

    thumb Ulrika Andersson
    7/12/2017

  • review rating 4  God mat och bra portioner!

    thumb Michael Johansson
    8/07/2017

  • review rating 5  Toppen service och god mat! Klockrent ?

    thumb Maria Eriksson
    6/26/2017

  • review rating 5  Suveränt och hunden är välkommen in så att vi kan äta tillsammans

    thumb Tina Strand
    2/27/2017

  • review rating 5  Bästa servicen och mycket vällagad mat.

    thumb Susanne Kenneryd
    10/31/2014