fbpx

Angela Krus

Angela Krus

Angela Krus jobbar i restaurangen och har gjort det sedan 2001 så hon är en av de medarbetare som varit längst på Brändåsen. Hon uppskattar jobbet för man får vara sig själv och ha kul på jobbet med både kollegor och gäster. Ett bra teamwork är a och o för trivsel för både kollegor och gäster.

På fritiden gillar Angela att vara kreativ i olika projekt och att odla i trädgården.

Feedback

Google

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

TripAdvisor

  •   Gott och mycket trevlig personal ! Åt kyckling pastan med god svamp . Väldigt dyrt men faktiskt värt det ändå .

    thumb annlouiseh585
    4/20/2019

  •   Underbart ställe där hunden är välkommen in. Maten var dessutom supergod! Mycket trevlig personal. Rekommenderas!

    thumb Dab D
    2/15/2019

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb 921johant
    8/23/2019

  •   When you are in need of a good lunch or supper and don't want to be a MD-goer this is the right place to go.

    thumb Ronny S
    12/06/2017

Facebook

  • review rating 5  Bättre restaurang får man leta länge efter! Bra service, mycket trevlig personal, effektivt & gott! 😀

    thumb Josefin Fredriksson
    11/15/2016

  • review rating 5  5 ⛟⛟⛟⛟⛟ för de nya duscharna! �

    thumb Anders Öhrling
    2/20/2018

  • review rating 5  Bästa maten på vägen. Bästa servicen. Bästa franskbrödet.

    thumb Freke Räihä
    8/02/2018

  • review rating 5  Hundvänligheten ger vi ett stort plus för. Mkt god fika också, bra service. Rekommenderas varmt för dem med hund och vi besöker er framöver igen helt säkert. Trevlig soffgrupp på terassen. Mysigt! Tack och fem tassar utav fem från oss! 🙂

    thumb Petra Palkio
    8/01/2017

  • review rating 5  Besöket börjar med trevligt bemötande sen kommer den goda maten snyggt upplagd på tallriken och smakar hur gott som helst.
    Så är det varje gång!

    thumb Annica Fernqvist
    7/13/2016