fbpx

Angela Krus

Angela Krus

Angela Krus jobbar i restaurangen och har gjort det sedan 2001 så hon är en av de medarbetare som varit längst på Brändåsen. Hon uppskattar jobbet för man får vara sig själv och ha kul på jobbet med både kollegor och gäster. Ett bra teamwork är a och o för trivsel för både kollegor och gäster.

På fritiden gillar Angela att vara kreativ i olika projekt och att odla i trädgården.

Feedback

Google

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

TripAdvisor

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2019

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra kryddning. Gick ganska snabbt att få maten också. Ingick en god salladsbuffé och nybakat bröd….Mer

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   Bra utbud, lätt att välja när man kan se rätterna i montern. Vällagat, bra service och alla fem fick maten serverad samtidigt. Sammanfatningsvis, bra valuta för pengarna! Lite speciellt, även människans bästa vän är välkommen! Norrlänning på besök.

    thumb Ostersundare78
    12/27/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2018

Facebook

  • review rating 5  Ett föredöme för alla vägrestauranger!

    thumb Stefan Ljungdahl
    7/29/2014

  • review rating 5  Jättegod mat och ett fantastiskt fint bemötande av våra hundar. Supertrevlig personal�

    thumb Lena Nylén-Olofsson
    10/12/2017

  • review rating 5  Frukost buffé I världsklass!

    thumb Michael Metalizer Lundberg
    11/01/2017

  • review rating 5  Som hundägare ett perfekt utflykts mål i södra Närke där man kan pausa med matrast för tvåbenta i sällskap med sin fyrbente vän

    thumb Kåre Bergkvist
    11/25/2016

  • review rating 5  Jag köpte en liten biskvi… o tänkte att lägg den i en servett så tar jag med mig den till bilen 🙂 tjejen i kassan packade den i en plastpåse med lite bär bredvid . SÅ himla uppskattat o omtänksamt! Vilken personal!
    Ni är otroligt hjälpsamma o trevliga. Alltid service minded o otroligt god mat �

    thumb Renate Herzig
    9/11/2017