fbpx

Anna Börjesson

Anna Börjesson

Anna Börjesson är säljare på Circle K och har varit det ändå sedan 2002 då hon började jobba extra på loven på högstadiet. Anna är en teamleader och ser till att laget alltid presterar sitt bästa när vi står inför olika utmaningar.

Det bästa med Brändåsen är den familjära stämningen, när kollegorna har roligt och trivs tillsammans så förmedlas den känslan till våra kunder.

På fritiden är att resa det stora intresset. Både till andra spännande, udda länder men gärna också inom Sveriges gränser.

Feedback

Google

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

TripAdvisor

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra kryddning. Gick ganska snabbt att få maten också. Ingick en god salladsbuffé och nybakat bröd….Mer

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   Bra utbud, lätt att välja när man kan se rätterna i montern. Vällagat, bra service och alla fem fick maten serverad samtidigt. Sammanfatningsvis, bra valuta för pengarna! Lite speciellt, även människans bästa vän är välkommen! Norrlänning på besök.

    thumb Ostersundare78
    12/27/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2018

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb 921johant
    8/23/2019

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

Facebook

  • review rating 1  3/9 beställde vi fisk, jag fick en liten bit men min kompis fick två bitar och båda var större än min lilla bit, Och smaklöst var det:(

    thumb Leo Nyman
    9/22/2014

  • review rating 5  Kanongod lax�

    thumb Irene Nordmark
    7/10/2017

  • review rating 5  Toppen!!

    thumb Isabella Vikström
    5/16/2018

  • review rating 5  Mycket god mat och fantastiskt att t o m hundarna blev serverade köttbullar o vatten!!

    thumb Lena Sundberg
    10/16/2017

  • review rating 5  Ett perfekt ställa att stanna och piggna till på. God mat och bra portioner har dom också. Nu har jag visserligen ätit en jätte god räkmacka och druckit kaffe bara. Bra och trevlig personal är det ockdå

    thumb Bengt-Inge Larsson
    4/17/2017