fbpx

Benny Erichsen

Benny Erichsen

Benny Erichsen är köksbiträde på Brändåsen och har varit det sedan 2006.
Det är Benny som ser till att salladsbuffén alltid är fräsch och påfylld.

På fritiden så spelar han mest spel och han tycker mycket om djur.

Feedback

Google

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

TripAdvisor

  •   Vi stannade för lunch både på väg ner till Göteborg och på hemväg. Vi blev positivt överraskade över gästfriheten och här är hundar även välkomna. Finns en fin uteservering där det går att sitta både i sol och i skugga. Finns lite lägre men bekväma…Mer

    thumb cassandra052016
    8/15/2018

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2018

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb Jimmy w
    8/27/2018

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

Facebook

  • review rating 5  Halloumiburgaren är så god, även frukosten är utmärkt!
    Extra plus för att hundar är välkomna, och bjuds på köttbullar och vatten. Alltid trevlig personal och snabba svar på chatten!

    thumb Camilla Ahnell
    6/21/2018

  • review rating 1  Tycker att det vore bra med mer hemlagat, färdiga köttbullar för 129:- inte okej. Jag klassar det som vanlig vägkrog med halvfabrikat.

    thumb Seija Hannele Jokela
    4/19/2018

  • review rating 3  Helt ok mat men beställde sallad utan skinka fick sallad med skinka endå.

    thumb Jenny Norrbacka
    8/12/2016

  • review rating 5  Stannar och äter varje gång jag åker förbi maten och personalen är toppen.

    thumb Ewy Melwinssom
    11/04/2017

  • review rating 3  Helt ok husmanskost. Lite drygt med massa hundar, men bättre det än att krakarna ska behöva sitta i bilen antar jag.

    thumb Robert Johansson
    7/24/2017