fbpx

Benny Erichsen

Benny Erichsen

Benny Erichsen är köksbiträde på Brändåsen och har varit det sedan 2006.
Det är Benny som ser till att salladsbuffén alltid är fräsch och påfylld.

På fritiden så spelar han mest spel och han tycker mycket om djur.

Feedback

Google
  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019
  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018
  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019
  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household. A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018
  • review rating 5  Good food but a bit pricey but worth it for the quality nice interior and you can bring your dog in too

    thumb Ulf Jerlström
    6/28/2019
TripAdvisor
  •   Stannade här för lunch på väg till västkusten från Stockholm. Hade inga större förhoppningar men blev mycket positivt överraskad. Jättegoda hemmagjorda hamburgare på närproducerad högrev. Toppen fikabröd också!... read more

    thumb 664larsh
    1/01/1970
  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja... read more

    thumb alarmski
    11/13/2018
  •   Freshly cooked, prepared with care. Nice restaurant. We often stop on our way to the summer house, everything is fenerally perfect, the desert choice is fenomenal!

    thumb Carine f
    12/29/2015
  •   Gott vällagat och hög kvalitet på råvarorna.
    Toppenställe och prisvärt. Det egna bageriet har fantastiskt fina skapelser

    thumb 730markuse
    11/06/2019
  •   Den ligger lättåtkomlig från e20 och r 50 stor pakering, fräscht ,rent,bra service. bra meny med både vegetarisk och husman. goda smörgåsar.

    thumb andreasj700
    3/21/2019
Facebook
  • review rating 5  Grymt bra/god mat o trevlig personal �

    thumb Marko Spink Vaarakivi
    10/07/2016
  • review rating 5  Bästa maten och fantastisk service samt trevlig miljö o personal. OBS! Hundar är välkomna!!!

    thumb Lotta Smith
    6/08/2014
  • review rating 1  never again, with a guy Mr Näslund running around putting fines on cars if they have stopped more than 6 minutes in a place he thinks is wrong!!! He should not be working in the service industry

    thumb Birger Junghus
    7/14/2017
  • review rating 5  Bästa smörgåstårtan ever! Ett måste! �

    thumb Karin Blomqvist
    7/05/2018
  • review rating 3  Helt ok husmanskost. Lite drygt med massa hundar, men bättre det än att krakarna ska behöva sitta i bilen antar jag.

    thumb Robert Johansson
    7/24/2017