fbpx

Benny Erichsen

Benny Erichsen

Benny Erichsen är köksbiträde på Brändåsen och har varit det sedan 2006.
Det är Benny som ser till att salladsbuffén alltid är fräsch och påfylld.

På fritiden så spelar han mest spel och han tycker mycket om djur.

Feedback

Google

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

TripAdvisor

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb Haidy L
    9/05/2018

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb 840minnak
    10/26/2018

  •   Gott, vällagat och rikligt, med trevlig och positiv personal som även höll rent och fräscht. bland bordet. Brändåsen är ett ställe man gärna återvänder till.

    thumb Hans v
    9/06/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2018

Facebook

  • review rating 5  Ett föredöme på vägkrog vad det gäller både service och utbud! Rekommenderas till alla som åker E20 söder om Örebro.

    thumb Eva-Lena Skalstad
    6/24/2018

  • review rating 5  Väldig bra mat och underbart varmt bröd från eget bageri och hunden gillade sina köttbullar

    thumb Anita Bergqvist
    10/19/2016

  • review rating 5  Snabb service, effektiv servering och supergod mat, tillagad med finess och de små detaljer som gör skillnad !

    thumb Carin Joelsson
    7/26/2018

  • review rating 1  Stänger för tidigt

    thumb Chris Godart
    2/04/2015

  • review rating 5  Helt enkelt bäst på vägen till att hämta vektyg och maskiner

    thumb Jimmy Bergnell
    2/11/2017