fbpx

Benny Erichsen

Benny Erichsen

Benny Erichsen är köksbiträde på Brändåsen och har varit det sedan 2006.
Det är Benny som ser till att salladsbuffén alltid är fräsch och påfylld.

På fritiden så spelar han mest spel och han tycker mycket om djur.

Feedback

Google

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 4  It’s a nice place to stay when you are passing by. Great location and good food

    thumb Daniel Ohlsson
    6/13/2019

  • review rating 4  I wouldn’t say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today’s lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, “oxrullader” and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019

TripAdvisor

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb 921johant
    8/23/2019

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2018

  •   Snabbt, gott och prisvärt i mysig miljö! Fanns ett bra utbud av dagens, en fräsch salladsbuffé och kaffe/kaka ingick också även om vi inte orkade det efter all god mat. 😇

    498ther_seg
    6/20/2019

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb Jimmy w
    8/27/2018

  •   Det tog en stund innan vi fick maten. Men det var väl värt att vänta på . Vi åt kummel och pyttipanna, alla blev riktigt nöjda. Nästa gång vi har vägarna förbi då får Det bli ett nytt besök.

    Evasanza
    6/27/2019

Facebook

  • review rating 4  Mycket trevligt ställe att rasta på, god och vällagad lunchmat, prisvärd

    thumb Ing-Britt Koschnike
    5/14/2016

  • review rating 4  Tack för god mat

    thumb Jan-olof Berggren
    6/19/2014

  • review rating 5  Jag köpte en liten biskvi… o tänkte att lägg den i en servett så tar jag med mig den till bilen 🙂 tjejen i kassan packade den i en plastpåse med lite bär bredvid . SÅ himla uppskattat o omtänksamt! Vilken personal!
    Ni är otroligt hjälpsamma o trevliga. Alltid service minded o otroligt god mat �

    thumb Renate Herzig
    9/11/2017

  • review rating 5  Bästa vägkrogen i Sverige!

    thumb Björn Pettersson
    1/22/2017

  • review rating 5  Riktigt bra mat fint upplagd och trevlig personal ☺

    thumb Magnus Lindberg
    5/05/2016