fbpx

Benny Erichsen

Benny Erichsen

Benny Erichsen är köksbiträde på Brändåsen och har varit det sedan 2006.
Det är Benny som ser till att salladsbuffén alltid är fräsch och påfylld.

På fritiden så spelar han mest spel och han tycker mycket om djur.

Feedback

Google

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

TripAdvisor

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb Haidy L
    9/05/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2018

  •   Svårt att hitta god mat utmed vägen till Göteborg men här var det utmärkt mat och gott hembakat bröd vi återkommer!

    thumb suki2016
    4/09/2019

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra kryddning. Gick ganska snabbt att få maten också. Ingick en god salladsbuffé och nybakat bröd….Mer

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb haidynystrom
    9/05/2018

Facebook

  • review rating 4  Bästa vägkrogen!

    thumb Jonny Sjökvist
    12/05/2013

  • review rating 0  Sveriges bästa vägkrogsburgare

    thumb Anders Dahlin
    8/29/2018

  • review rating 5  Så nöjda och mätta åker vi nu vidare. Jätte god mat och gott bemötande och toppen att hunden får följa med in. Eistla hälsar och tackar för goda köttbullar�

    thumb Annika Grandin
    1/06/2017

  • review rating 5  Trevlig och god frukostbuffé och att man fick ha med sin fyrbenta var stort puss,speciellt när det är varmt ute och i bil er,tipp topp tommel opp.behövs fler sanna ställen både Sverige o Norge,

    thumb Heidi Tuttli Kristin Messell
    8/16/2016

  • review rating 5  Kycklingburgaren med aioli var to die for! Fräscht, vällagat och trevligt!

    thumb Mikaela Hellman
    8/23/2018