fbpx

Birgit Karlsson

Birgit Karlsson

Birgit Karlsson jobbar både som säljare på Circle K och som servitris i restaurangen. Birgit har jobbat hos oss sedan 2017. Hon har en gedigen bakgrund inom olika serviceyrken vilket passar henne utmärkt då hon gillar liv och rörelse och att inte den ena dagen är den andra lik.

På fritiden blir det mycket friluftsliv och umgänge med familjen och sina tre döttrar och även lite styrketräning hinns med mellan varven.

När Birgit jobbar så är det julafton för alla hundar som besöker oss. Ingen kan skämma bort hundar som henne, Birgit har ett stort hjärta för både fyrbenta och tvåbenta besökare och även för sina kollegor.

Feedback

Google

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

TripAdvisor

  •   Freshly cooked, prepared with care. Nice restaurant. We often stop on our way to the summer house, everything is fenerally perfect, the desert choice is fenomenal!

    thumb Carine f
    12/29/2015

  •   Vi var ett gäng som intog lunch här och valde mat från a la carte-menyn. För min del blev det röding med hollandaise, sockerärtor, chilidrops och grillad citron, serverat med pressad potatis – jättegott! Fin salladsbuffé och påfyllning av läsk. Inget speciellt med lokalerna mer…Mer

    thumb Nonno H
    8/04/2018

  •   Everytime when i travel in route 50, i stopping here.The interior of the restaurant is very big, the waiting time for the meals is less than 10 minutes.

    thumb Gergő J
    5/10/2018

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   Som hundägare möts man oftast av en förbudsskylt med överkorsad hund på restauranger. Men det gäller inte här, alla hundar är välkomna in i restaurangen. En trevlig kassörska frågar om man vill ha vatten till hunden och erbjuder gratis köttbullar till den. Man kan ju…Mer

    thumb Christer E
    9/25/2017

Facebook

  • review rating 5  God mat och bra ställe att leta Pokémons på

    thumb Flip Fredrik Blixt
    9/10/2016

  • review rating 5  Torbjörn och Eva har verkligen lyckats i Brändåsen. Detta har skett med stor hjälp av duktiga medarbetare. Restaurangen fick för mer än 1 vecka sedan “Dagens ros” Jag tog kort på bilden och skickade den till Torbjörn. Ta till er, att en mycket nöjd kund icke från länet, tar sig tid och gör denna gest!! Grattis!! På min skala är ni minst 5+++

    thumb Christer Folkesson
    9/20/2015

  • review rating 5  Jag köpte en liten biskvi… o tänkte att lägg den i en servett så tar jag med mig den till bilen 🙂 tjejen i kassan packade den i en plastpåse med lite bär bredvid . SÅ himla uppskattat o omtänksamt! Vilken personal!
    Ni är otroligt hjälpsamma o trevliga. Alltid service minded o otroligt god mat �

    thumb Renate Herzig
    9/11/2017

  • review rating 5  Bra och god mat. Ett stort plus är att hunden också är välkommen in.

    thumb Magdalena Lindberg
    6/26/2017

  • review rating 0  Sveriges bästa vägkrog i mitt tycke. God och vällagad mat till vettiga priser. Hunden var välkommen in och fick vatten och köttbullar, free of charge 🙂 Schyssta mackor och fika också.

    thumb Fredrik Carlsson
    8/13/2018