fbpx

Ella Österberg

Ella Österberg
Ella Österberg är kock på Brändåsen sedan 2017 men jobbar även i bageri och konditori.
Ella har har jobbat som kock och bagare de senaste 12 åren, både i Sverige och runt om i Europa bland annat England, Grekland och Frankrike. Det Ella uppskattar med Brändåsen är variationen, bra kollegor och härlig stämning.

Fritiden spenderas mest med innebandy men även med familjen och att renovera sitt hus och pyssla i sin trädgård.

Feedback

Google

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

TripAdvisor

  •   Stannat till här både vid buss resor och själva, både med bil och mc. Trevligt ställe med möjlighet att både sitta ute eller inomhus. Djurvänligt dessutom. Bra mat och smörgåsar till bra pris och trevlig personal.

    thumb jeanettehansson
    3/25/2019

  •   Här ska du stanna och äta om du kör E20. Dem bästa maten för en vägkrog. Maten står sig också bra i jämförelse med fina gatan.

    thumb Lisa B
    9/07/2018

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

  •   Gott, vällagat och rikligt, med trevlig och positiv personal som även höll rent och fräscht. bland bordet. Brändåsen är ett ställe man gärna återvänder till.

    thumb Hans v
    9/06/2018

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

Facebook

  • review rating 5  Mycket god mat. Fantastiska bakverk. Trevlig miljö. Och. Inte minst: Det allra bästa är att man kan ta hunden med in. Dansksvenska gårdshunden Sigge hälsar och tackar för de goda köttbullarna!

    thumb Agneta Wändell
    1/08/2017

  • review rating 5  Vi åkte från Lindesberg och hämtade syster o svåger i Örebro sedan vidare till Brändåsen för att äta en god lunch. Perfekt kombination för oss att få ta med lilla vovven och äta god mat. Köpte med oss jättegoda kondisbitar hem till eftermiddagsfika.

    thumb Anette Jacobsson
    2/28/2018

  • review rating 4  Bra mat goda sallader

    thumb Berit Pettersson
    10/05/2016

  • review rating 5  Super bra mat och fika. Bra personal. Hunden får gå med in finns inget i min bedömning som kan bli bättre ?????

    thumb Ulrika Lindberg
    7/23/2017

  • review rating 5  God mat o h trevlig personal. Rek varmt ��

    thumb Therese Sahlström
    7/10/2018