fbpx

Ella Österberg

Ella Österberg
Ella Österberg är kock på Brändåsen sedan 2017 men jobbar även i bageri och konditori.
Ella har har jobbat som kock och bagare de senaste 12 åren, både i Sverige och runt om i Europa bland annat England, Grekland och Frankrike. Det Ella uppskattar med Brändåsen är variationen, bra kollegor och härlig stämning.

Fritiden spenderas mest med innebandy men även med familjen och att renovera sitt hus och pyssla i sin trädgård.

Feedback

Google

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

TripAdvisor

  •   Vi var ett gäng som intog lunch här och valde mat från a la carte-menyn. För min del blev det röding med hollandaise, sockerärtor, chilidrops och grillad citron, serverat med pressad potatis – jättegott! Fin salladsbuffé och påfyllning av läsk. Inget speciellt med lokalerna mer…Mer

    thumb Nonno H
    8/04/2018

  •   Gott, vällagat och rikligt, med trevlig och positiv personal som även höll rent och fräscht. bland bordet. Brändåsen är ett ställe man gärna återvänder till.

    thumb Hans v
    9/06/2018

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb Jimmy w
    8/27/2018

  •   Freshly cooked, prepared with care. Nice restaurant. We often stop on our way to the summer house, everything is fenerally perfect, the desert choice is fenomenal!

    thumb Carine f
    12/29/2015

Facebook

  • review rating 5  Supergott och trevlig miljö �

    thumb Jennifer Fi
    8/03/2017

  • review rating 5  Alltid trevligt och god, vällagad och prisvärd mat. Behöver man ta med hunden in, så är den välkommen. Det självklara stoppet om man åker den vägen.

    thumb Christer Lundberg
    8/02/2017

  • review rating 5  Poppa in här när du tröttnat på McD

    thumb Isak Larsson
    6/21/2014

  • review rating 5  Smörgåstårtan som jag köpte av er igår, fick högsta betyg av våra vänner och av oss.
    Kommer absolut att köpa av er igen. ��� ���

    thumb Elisabeth Hammar Hult
    6/06/2017

  • review rating 5  Riktigt god frukost

    thumb Johan Pappis Olofsson
    11/02/2017