fbpx

Elvira Palm-Adolfsson

elvira-palm-adolfsson

Elvira Palm-Adolfsson har jobbat på Brändåsen sedan 2017, hon har studerat under tiden men har nu tagit studenten.

På fritiden umgås Elvira med sina vänner  och sin familj och så dansar hon.

Det bästa med Brändåsen förutom att få träffa så mycket folk det är att restaurangen och maten både känns och är väldigt uppskattad av gästerna.
Vi är också ett så bra team med snälla och duktiga kollegor som kompletterar varandra.

Feedback

Google

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

TripAdvisor

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2018

  •   Freshly cooked, prepared with care. Nice restaurant. We often stop on our way to the summer house, everything is fenerally perfect, the desert choice is fenomenal!

    thumb Carine f
    12/29/2015

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb TripAdvisor-medlem
    8/31/2018

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2019

Facebook

  • review rating 5  Jättegoda bakverk!

    thumb Gunilla Härefelt
    6/17/2018

  • review rating 5  Fler veggoalternativ än finkrogarna på Avenyn i Göteborg. Dessutom otroligt god mat, trevlig personal med känsla för service och hunden får följa med in. Rekommenderas varmt!

    thumb Mimmi von Troil
    2/19/2017

  • review rating 5  Alltid nöjd när jag besökt er! Er frukostbuffé brukar vi unna oss ibland på helgen efter en lång vecka 🙂 Trevlig personal och lokal! Inte tagit med hunden ännu eftersom hon är så bångstyrig men plus för att man får! ♡

    thumb Jessica Norling
    6/04/2016

  • review rating 5  Ett, för ovanlighetens skull, eminent matställe utmed en större väg. Undvik burgarna på stället bredvid och njut av den riktigt goda maten.

    thumb Peter Johansson
    9/13/2014

  • review rating 1  Blev matförgiftad av svampsoppan i söndags. Spydde hela natten.

    thumb Ingrid Thelin
    5/06/2015