fbpx

Elvira Palm-Adolfsson

elvira-palm-adolfsson

Elvira Palm-Adolfsson har jobbat på Brändåsen sedan 2017, hon har studerat under tiden men har nu tagit studenten.

På fritiden umgås Elvira med sina vänner  och sin familj och så dansar hon.

Det bästa med Brändåsen förutom att få träffa så mycket folk det är att restaurangen och maten både känns och är väldigt uppskattad av gästerna.
Vi är också ett så bra team med snälla och duktiga kollegor som kompletterar varandra.

Feedback

Google

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

TripAdvisor

  •   When you are in need of a good lunch or supper and don't want to be a MD-goer this is the right place to go.

    thumb Ronny S
    12/06/2017

  •   Everytime when i travel in route 50, i stopping here.The interior of the restaurant is very big, the waiting time for the meals is less than 10 minutes.

    thumb Gergő J
    5/10/2018

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb 840minnak
    10/26/2018

  •   Här ska du stanna och äta om du kör E20. Dem bästa maten för en vägkrog. Maten står sig också bra i jämförelse med fina gatan.

    thumb Lisa B
    9/07/2018

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb haidynystrom
    9/05/2018

Facebook

  • review rating 5  Kanongod lax�

    thumb Irene Nordmark
    7/10/2017

  • review rating 5  Hundvänligheten ger vi ett stort plus för. Mkt god fika också, bra service. Rekommenderas varmt för dem med hund och vi besöker er framöver igen helt säkert. Trevlig soffgrupp på terassen. Mysigt! Tack och fem tassar utav fem från oss! 🙂

    thumb Petra Palkio
    8/01/2017

  • review rating 5  Så fräscht och fin restaurang och fik. Brukar åka hit 1 gång i veckan och fika. Otroligt gott. Finns mycket och välja på. Rekommenderar verkligen detta ställe. Lite roligare än andra fik i närheten, eftersom det finns stort utbud, inte bara bullar och kakor�.

    thumb My Kimfelt
    10/21/2016

  • review rating 5  Otroligt god frukost buffé �

    thumb Viktor Karlsson
    7/08/2017

  • review rating 5  Ohotad etta när det gäller vägkrogar!

    thumb Robert T Kling
    9/22/2016