fbpx

Emil Hellgren

Emil Hellgren

Emil Hellgren har jobbat som kock på Brändåsen sedan 2008 och är sedan 2015 kökschef tillsammans med Filip.

Emil är kreativ och uppskattar att vara en kugge i att driva verksamheten framåt mot nya smaker och mål. Han är också killen som med några enkla ord kan beskriva hela vår verksamhet – Vi bryr oss om vad vi lagar.

På fritiden gillar han att vara fysiskt aktiv, vara tillsammans med familjen och se till så att bilen är i toppskick.

Det bästa med Brändåsen är att man får vänner för livet.

Feedback

Google

  • review rating 5  Good food but a bit pricey but worth it for the quality nice interior and you can bring your dog in too

    thumb Ulf Jerlström
    6/28/2019

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 4  I wouldn’t say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today’s lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, “oxrullader” and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019

TripAdvisor

  •   Den ligger lättåtkomlig från e20 och r 50 stor pakering, fräscht ,rent,bra service. bra meny med både vegetarisk och husman. goda smörgåsar.

    thumb andreasj700
    3/21/2019

  •   Jag och familjen har ätit där många gånger och jag vill påstå att vi aldrig blivit besvikna på maten, hög kvalitet på maten, fräsch sallad och sist men inte minst,… read more

    thumb Lasse K
    8/05/2018

  •   En söndagkväll i maj på väg hemåt Göteborg åt jag panerad torskfilé med med trevliga tillbehör som små färskpotatisar och diverse rot- och grönsaker och skagenröra. Inget märkvärdigt men helt… read more

    thumb carlhenrikp
    1/01/1970

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen… read more

    thumb Haidy L
    9/05/2018

  •   Gott vällagat och hög kvalitet på råvarorna.
    Toppenställe och prisvärt. Det egna bageriet har fantastiskt fina skapelser

    thumb 730markuse
    11/06/2019

Facebook

  • review rating 5  Godaste oxjärpar jag ätit!
    Trevlig personal och mycket bra service!
    Stannade där på hemväg till Iggesund från semestertripp i Halmstad 28/7-16
    Sänder den kvarglömda skinnkepsen hem hit till min make som råkade glömma den kvar
    ❤-tack
    Anita & Åke Blomdahl

    thumb Anita Blomdahl
    8/02/2016

  • review rating 1  Maten är säkert jättebra som alla skriver…..men vilken tråkig attityd ni har som går runt på parkeringen och upplyser om att man får parkeringsböter efter 2 timmar. Tydligen var det inte bra att parkera bilen långt bort på den stora tomma ytan utmed R50 (inte direkt utanför mack/restaurang) på morgonen för att vara borta över dagen och hämta bilen till kvällen.
    Förstår om ni har problem med “långliggare” men att parkera sin vanliga personbil över dagen kan väl inte störa er verksamhet nämnvärt. Dessutom kanske vi som vill göra det skulle gått in i macken eller restaurangen och handlat något till kvällen när vi trötta och hungriga hämtar bilen. Det kommer vi med säkerhet inte att göra nu.
    Att begära 100 kr för att parkera bilen en dag innanför stängslet istället när den lika gärna kunde stå utanför känns väl magstarkt.
    Vi förstår inte er affärsidé att gå runt och jaga vanligt folk som parkerar under dagen och sedan kanske hade handlat något på väg hem. Naturligtvis är ni fria att driva er verksamhet som ni själva vill på er mark, och kan ha de parkeringsregler ni vill där. Men nu kommer vi garanterat inte att äta, handla eller parkera här igen, det är ju dyrare än att stå en dag i centrala Örebro.

    thumb Peder Andersen
    12/01/2016

  • review rating 5  Seriöst en av dem bästa vägkrogarna i Sverige.. Har testat på livet som vegetarian den senaste månade.

    På dem flesta ställena serveras det bara veg.lasagn, på sin höjd veg.hamburgare.. Dessa oftast tråkiga och smaklösa.

    Men inte på resturang brändåsen!!
    Jäklar vilken duktig kock ni måste ha!!
    Maten är hur god som helst!

    Bara en sån sak att ni har ett vegetarisk alt. Till dagens!

    Tack för maten/ jag kommer tebax

    thumb Robert Nilsson
    4/07/2016

  • review rating 5  Suvränt ställe att stanna på när man har hundar med sig. Avkopplade att kunna ta med sej dem in så man slipper lämna dem i bilen eller turas om att äta. Vi fick mycket god mat och vovvarna fick va sin liten skål me köttbullar. Mycket trevligt bemötande. �

    thumb Anna Lindborg
    7/03/2017

  • review rating 5  Jättegod mat o fika, trevlig service! �

    thumb Carina Björndahl
    1/15/2018