fbpx

Filip Nilsson

Filip Nilsson

Filip Nilsson har jobbat som kock på Brändåsen sedan 2009 med ett kort uppehåll som kökschef på Amica. Filip är sedan 2015 kökschef tillsammans med Emil.

Filip har en sällsynt känsla för smaker och smakkombinationer och är kreativ i sitt skapande av menyer. Favoritkryddan är lök i alla former.

Att ha fria händer och jobba med kollegor mot samma mål är en stor drivkraft för honom. Att kollegorna dessutom blir vänner för livet gör inte saken sämre.

På fritiden är styrketräning det stora intresset där han har ett flertal tävlingar i Classic Bodybuilding bakom sig. All fysisk aktivitet intresserar honom även om han ibland varvar ner med lite fiske.

Feedback

Google

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

TripAdvisor

  •   Jag och familjen har ätit där många gånger och jag vill påstå att vi aldrig blivit besvikna på maten, hög kvalitet på maten, fräsch sallad och sist men inte minst, mycket trevlig personal.

    thumb Lasse K
    8/05/2018

  •   When you are in need of a good lunch or supper and don't want to be a MD-goer this is the right place to go.

    thumb Ronny S
    12/06/2017

  •   En fantastisk Restaurang! Var där med min familj och blev överraskad vilken bra mat det var. Härlig miljö och trevlig personal. Och bäst var att även vår hund var välkommen och fick mat och vatten. Svårt att överträffa!! Tack , vi ses snart igen! /…Mer

    thumb Alexander H
    8/10/2018

  •   Perfekt med maten snabba serveringar – personal som man kan skämta med trevlig atmosfär ja i stort sett allting var jättebra

    thumb frihet44
    8/16/2018

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

Facebook

  • review rating 4  Fantastiskt goda räkmackor �

    thumb Liza Lilja
    9/22/2017

  • review rating 4  Vägkrog långt över medel. Fräscht och gott, bra salladsbord. Det vegetariska alternativet var soppa vilket är lite trist men den (sparrissoppa med vitlöksbröd) var vällagad och tilltagen.

    thumb Andreas Jennische
    7/19/2017

  • review rating 4  Tredje året i rad vi tog Nyårsfrukost hos er. Alltid lika trevligt. Kommer garanterat igen till nyår igen?Önskar er ett gott 2017

    thumb Jeanette Villen
    1/01/2017

  • review rating 5  Sibelius med matte är sååå nöjda med mat och service �

    thumb Pirkko Hakkarainen
    4/21/2017

  • review rating 5  Välsmakande mat med salladsbuffé! Ett stort plus för att det var hundvänligt där hunden får en egen köttbullemeny!

    thumb Monica Salo
    7/30/2018