fbpx

Filip Nilsson

Filip Nilsson

Filip Nilsson har jobbat som kock på Brändåsen sedan 2009 med ett kort uppehåll som kökschef på Amica. Filip är sedan 2015 kökschef tillsammans med Emil.

Filip har en sällsynt känsla för smaker och smakkombinationer och är kreativ i sitt skapande av menyer. Favoritkryddan är lök i alla former.

Att ha fria händer och jobba med kollegor mot samma mål är en stor drivkraft för honom. Att kollegorna dessutom blir vänner för livet gör inte saken sämre.

På fritiden är styrketräning det stora intresset där han har ett flertal tävlingar i Classic Bodybuilding bakom sig. All fysisk aktivitet intresserar honom även om han ibland varvar ner med lite fiske.

Feedback

Google
  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019
  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018
  • review rating 5  Great swedish roadside diner. Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018
  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018
  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household. A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018
TripAdvisor
  •   Stannade här för lunch på väg till västkusten från Stockholm. Hade inga större förhoppningar men blev mycket positivt överraskad. Jättegoda hemmagjorda hamburgare på närproducerad högrev. Toppen fikabröd också!... read more

    thumb 664larsh
    1/01/1970
  •   Svårt att hitta god mat utmed vägen till Göteborg men här var det utmärkt mat och gott hembakat bröd vi återkommer!

    thumb suki2016
    4/09/2019
  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket... read more

    thumb JM52_13
    1/30/2019
  •   Gott och mycket trevlig personal ! Åt kyckling pastan med god svamp . Väldigt dyrt men faktiskt värt det ändå .

    thumb annlouiseh585
    4/20/2019
  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja... read more

    thumb alarmski
    11/13/2018
Facebook
  • review rating 5  Torbjörn och Eva har verkligen lyckats i Brändåsen. Detta har skett med stor hjälp av duktiga medarbetare. Restaurangen fick för mer än 1 vecka sedan "Dagens ros" Jag tog kort på bilden och skickade den till Torbjörn. Ta till er, att en mycket nöjd kund icke från länet, tar sig tid och gör denna gest!! Grattis!! På min skala är ni minst 5+++

    thumb Christer Folkesson
    9/20/2015
  • review rating 5  Alltid trevlig crew och god mat. Suveränt att hundar får följa med extra + för de godaste frikadellerna i staden.

    thumb Jane Wall
    7/28/2014
  • review rating 5  God mat och väldigt trevlig personal hundarna tyckte köttbulllarna va jättegoda stort tack.

    thumb Gith Jakobsson
    7/28/2018
  • review rating 5  Goda hamburgare och bra service. Dessutom slapp hunden vänta i bilen utan vi kunde äta i lugn och ro och hon fick både köttbullar och vatten serverat vid bordet!

    thumb Charlie Tilljander
    8/21/2017
  • review rating 5  Snabb service, effektiv servering och supergod mat, tillagad med finess och de små detaljer som gör skillnad !

    thumb Carin Joelsson
    7/26/2018