fbpx

Filip Nilsson

Filip Nilsson

Filip Nilsson har jobbat som kock på Brändåsen sedan 2009 med ett kort uppehåll som kökschef på Amica. Filip är sedan 2015 kökschef tillsammans med Emil.

Filip har en sällsynt känsla för smaker och smakkombinationer och är kreativ i sitt skapande av menyer. Favoritkryddan är lök i alla former.

Att ha fria händer och jobba med kollegor mot samma mål är en stor drivkraft för honom. Att kollegorna dessutom blir vänner för livet gör inte saken sämre.

På fritiden är styrketräning det stora intresset där han har ett flertal tävlingar i Classic Bodybuilding bakom sig. All fysisk aktivitet intresserar honom även om han ibland varvar ner med lite fiske.

Feedback

Google

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

TripAdvisor

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb Jimmy w
    8/27/2018

  •   Bra utbud, lätt att välja när man kan se rätterna i montern. Vällagat, bra service och alla fem fick maten serverad samtidigt. Sammanfatningsvis, bra valuta för pengarna! Lite speciellt, även människans bästa vän är välkommen! Norrlänning på besök.

    thumb Ostersundare78
    12/27/2018

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb 840minnak
    10/26/2018

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

  •   Gott, vällagat och rikligt, med trevlig och positiv personal som även höll rent och fräscht. bland bordet. Brändåsen är ett ställe man gärna återvänder till.

    thumb Hans v
    9/06/2018

Facebook

  • review rating 5  BÄST !!!!!!! �

    thumb Gerd Sjölin
    5/24/2017

  • review rating 5  Mycket bra som vanligt

    thumb Elving Långdahl
    4/16/2017

  • review rating 1  Blev matförgiftad av svampsoppan i söndags. Spydde hela natten.

    thumb Ingrid Thelin
    5/06/2015

  • review rating 5  Poppa in här när du tröttnat på McD

    thumb Isak Larsson
    6/21/2014

  • review rating 5  Har stannat här och sovit med lastbilen flertalet gånger! Kanonparkering, kanonmat, kanon personal, fräsch dusch och fräscha toaletter!! Ett litet minus är att man oftast rullar iväg runt 6:30 för att kunna vara på firman vid 07:00 och på så vis missar frukosten. Har bara lyckats pricka in den en gång! :/ Annars det bästa stället att stanna på längs våra svenska vägar!! 😀

    thumb Jakob Nilsson
    8/02/2016