fbpx

Fredrick Larsson

Fredrick Larsson

Fredrick Larsson är säljare på Circle K sedan 2007 och gillar verkligen att tänka utanför boxen vad gäller service och att kunna överträffa kundens förväntningar.

Fredrick har tidigare jobbat inom vården men har hittat hem till Brändåsen där arbetsuppgifterna ständigt varierar och man aldrig blir fullärd. Att han dessutom älskar att slänga käft med kunder och kollegor är ingen nackdel.

På fritiden gillar han att bygga och renovera hemma och umgås med familj och släkt. Det bästa med Brändåsen är gemenskapen – att vi är som en stor konstig familj där alla personligheter passar in.

Feedback

Google

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

TripAdvisor

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb 840minnak
    10/26/2018

  •   Perfekt med maten snabba serveringar – personal som man kan skämta med trevlig atmosfär ja i stort sett allting var jättebra

    thumb frihet44
    8/16/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2019

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2019

Facebook

  • review rating 5  Suvränt ställe att stanna på när man har hundar med sig. Avkopplade att kunna ta med sej dem in så man slipper lämna dem i bilen eller turas om att äta. Vi fick mycket god mat och vovvarna fick va sin liten skål me köttbullar. Mycket trevligt bemötande. �

    thumb Anna Lindborg
    7/03/2017

  • review rating 5  Bästa servicen och mycket vällagad mat.

    thumb Susanne Kenneryd
    10/31/2014

  • review rating 2  Nja idag blev vi besvikna. Vi var ett sällskap på 4 vuxna och ett barn. 2 lax som var dagens var det bästa. 1 schnitzel där själva schnitzeln var okej med under den gömde det sig bränd potatis som såg ut som avskrap från hällen, chilli cheeseburgaren var verkligen en besvikelse, för dom pengarna förväntar man sig inte pressat kött som inte smakar något…. Barnhamburgaren var väl dock okej. Dessutom var servitrisen ohövlig och otrevlig så ingen av oss vågade klaga. Dock var tjejen i kassan mycket trevlig. Hade valt McDonalds idag istället om jag vetat detta. Sist var det bra mat, idag en besvikelse!

    thumb Ulrika Lindahl
    2/18/2018

  • review rating 5  Som hundägare ett perfekt utflykts mål i södra Närke där man kan pausa med matrast för tvåbenta i sällskap med sin fyrbente vän

    thumb Kåre Bergkvist
    11/25/2016

  • review rating 5  Mycket bra som vanligt

    thumb Elving Långdahl
    4/16/2017