fbpx

Henrik Sundblad

Henrik Sundblad

Henrik Sundblad är försteman i macken och har jobbat på Brändåsen sedan 2002.

Henrik har en gedigen bakgrund som säljare och det han älskar med sitt jobb ör kundmötena, att träffa många olika personligheter och se till så att de blir nöjda kunder. Henrik är en riktig glädjespridare och genuint intresserad av människor.

Fritiden spenderas helst med familjen och hunden Lasse. Även lite träning hinns med mellan varven.

Brändåsen går inte att beskriva – det måste upplevas.

Feedback

Google

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

TripAdvisor

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2018

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   En fantastisk Restaurang! Var där med min familj och blev överraskad vilken bra mat det var. Härlig miljö och trevlig personal. Och bäst var att även vår hund var välkommen och fick mat och vatten. Svårt att överträffa!! Tack , vi ses snart igen! /…Mer

    thumb Alexander H
    8/10/2018

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

  •   Här ska du stanna och äta om du kör E20. Dem bästa maten för en vägkrog. Maten står sig också bra i jämförelse med fina gatan.

    thumb Lisa B
    9/07/2018

Facebook

  • review rating 5  God mat och perfekt för hundägare

    thumb Britt-Marie Norstedt
    5/25/2017

  • review rating 5  Så nöjda och mätta åker vi nu vidare. Jätte god mat och gott bemötande och toppen att hunden får följa med in. Eistla hälsar och tackar för goda köttbullar�

    thumb Annika Grandin
    1/06/2017

  • review rating 5  Bästa vägkrogen

    thumb Carola Holmström
    3/05/2016

  • review rating 4  God mat och bra portioner!

    thumb Michael Johansson
    8/07/2017

  • review rating 0  Bra och god mat till vettigt pris. Goda smörgåsar och desserter/kaffebröd

    thumb Ingemar Lundqvist
    8/13/2018