fbpx

Henrik Sundblad

Henrik Sundblad

Henrik Sundblad är försteman i macken och har jobbat på Brändåsen sedan 2002.

Henrik har en gedigen bakgrund som säljare och det han älskar med sitt jobb ör kundmötena, att träffa många olika personligheter och se till så att de blir nöjda kunder. Henrik är en riktig glädjespridare och genuint intresserad av människor.

Fritiden spenderas helst med familjen och hunden Lasse. Även lite träning hinns med mellan varven.

Brändåsen går inte att beskriva – det måste upplevas.

Feedback

Google

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

TripAdvisor

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb haidynystrom
    9/05/2018

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2018

  •   En fantastisk Restaurang! Var där med min familj och blev överraskad vilken bra mat det var. Härlig miljö och trevlig personal. Och bäst var att även vår hund var välkommen och fick mat och vatten. Svårt att överträffa!! Tack , vi ses snart igen! /…Mer

    thumb Alexander H
    8/10/2018

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb TripAdvisor-medlem
    8/31/2018

Facebook

  • review rating 1  The Boss have no idea or intress to clear the problem he is only interested to take money no space for a 16 mtr long car with trailer and the shower is only for VIP drivers with club card her only welcome Campers or VIP Drivers with club card �
    This is the biggest a.. hole on earth �

    thumb Horst Van Swaemen
    6/23/2017

  • review rating 5  Väldigt mysigt och fräscht ställe! God mat och bra och snabb service 🙂 �

    thumb Diana Kvist
    7/09/2017

  • review rating 5  Riktigt bra mat fint upplagd och trevlig personal ☺

    thumb Magnus Lindberg
    5/05/2016

  • review rating 5  Ett, för ovanlighetens skull, eminent matställe utmed en större väg. Undvik burgarna på stället bredvid och njut av den riktigt goda maten.

    thumb Peter Johansson
    9/13/2014

  • review rating 5  Åt kummelfilet med remouladsås……
    Som alltid med maten på Brändåsen, helt fantastisk ��

    thumb Hasse Fjällblad
    10/19/2017