fbpx

Johanna Grönkvist

Johanna Grönkvist

Johanna Grönkvist har jobbat på Brändåsen sedan 2017 och kommer närmast från Ica med lång erfarenhet inom frukt och grönt.

Det var passionen för maten och kallskänken som gjorde att Johanna bytte bransch och hon älskar att jobba med fina råvaror och trolla fram goda smörgåsar. Hon gör gärna det lilla extra när möjligheten finns och det hon uppskattar med Brändåsen är gemenskapen.

På fritiden seglar hon gärna, umgås med familjen där de bägge sönerna är brottare,  bakar och lagar mat.

Feedback

Google

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 4  I wouldn’t say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today’s lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, “oxrullader” and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Good food but a bit pricey but worth it for the quality nice interior and you can bring your dog in too

    thumb Ulf Jerlström
    6/28/2019

TripAdvisor

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra… read more

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   Det tog en stund innan vi fick maten. Men det var väl värt att vänta på . Vi åt kummel och pyttipanna, alla blev riktigt nöjda. Nästa gång vi har… read more

    Evasanza
    6/27/2019

  •   Vägkrog som ligger i ett bra läge där E 20 och väg 50 delar på sig. Ligger inne i Cirkel K och har bra parkeringar.
    Mycket att välja på vid… read more

    thumb Christina S
    8/31/2019

  •   Fantastisk hamburgare! Bra service och man får nygjord, fin mat varje gång. Vi stannar alltid här när vi har vägarna förbi.

    thumb Sofie H
    7/26/2019

  •   En vägkrog med fantastisk god mat. Rekommenderas starkt
    Alla i familjen stora som små åt med mycket god aptit och hittade lätt något på menyn som de ville ha… read more

    thumb Starstream24
    8/10/2019

Facebook

  • review rating 4  God mat. 145:- för dagens (Wallenbergare) är i saftigaste laget. Skaldjurspastan var också god men mycket pasta och lite skaldjur.

    thumb Christer Andersson
    8/06/2017

  • review rating 5  Åker förbi några gånger om året så det blir alltid att åka äta deras goda mat. Full pott

    thumb Lubo Benktsen
    7/12/2015

  • review rating 5  Äntligen en vägkrog med vettig mat �
    Gott och vällagad

    thumb Grill Britt
    4/29/2017

  • review rating 5  God mat o h trevlig personal. Rek varmt ��

    thumb Therese Sahlström
    7/10/2018

  • review rating 4  Fräscha lokaler och trivsamt. Fräsch salladsbuffe och god mat som såg aptitretande ut. Mkt trevlig personal i kassan.

    thumb Gudrun Larsson
    11/01/2016