fbpx

Julia Ljungström

Julia-Ljungstrom

Julia Ljungström jobbar i restaurangen och har gjort det sedan 2015 samtidigt som hon studerat ekonomiprogrammet på gymnasiet.

På fritiden så umgås Julia med sina vänner och familj. Hon lyssnar gärna på musik och spelar även några olika instrument.

Julia tycker att det bästa med Brändåsen är att vi har så glada och trevliga gäster och så har även kollegorna en fantastisk gemenskap och jättekul tillsammans.

Feedback

Google

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

TripAdvisor

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb Minna K
    10/26/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb TripAdvisor-medlem
    8/31/2018

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

  •   Alltid, och då menar jag verkligen alltid, så stannar jag på Brändåsen och äter eller fikar då jag är i närheten. Bra mat (visas i en monter) lätt att välja vad som lockar. Bra priser! Rekommenderas!

    thumb alarmski
    11/13/2018

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2019

Facebook

  • review rating 5  Snabb service, effektiv servering och supergod mat, tillagad med finess och de små detaljer som gör skillnad !

    thumb Carin Joelsson
    7/26/2018

  • review rating 4  Kanonkäk till vettiga priser 🙂

    thumb Östen Kohlén
    11/22/2017

  • review rating 4  God mat och bra portioner!

    thumb Michael Johansson
    8/07/2017

  • review rating 5  Bästa servicen och mycket vällagad mat.

    thumb Susanne Kenneryd
    10/31/2014

  • review rating 5  Riktigt god mat och bra service!

    thumb Emma Gunnarsson Boiertz
    7/31/2017