fbpx

Karin Marcher

Karin Marcher

Karin Marcher har jobbat på Brändåsen sedan 2001. Karin jobbar både i mack och restaurang men hennes huvudsakliga sysselsättning är att vara personalchef.

Tidigare har Karin jobbat både som säljare och avbytare. Som uppvuxen i en företagarfamilj så är det sälj och personalvård som ligger henne varmast om hjärtat där hon gärna som autodidakt hjälper personalen att kurera ömmande ryggar.

På fritiden är hon gärna ute i skog och mark med sin hund eller tittar på motocross där både barn och barnbarn tävlar framgångsrikt.

Feedback

Google

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

TripAdvisor

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb TripAdvisor-medlem
    8/31/2018

  •   When you are in need of a good lunch or supper and don't want to be a MD-goer this is the right place to go.

    thumb Ronny S
    12/06/2017

  •   Vi stannade för lunch både på väg ner till Göteborg och på hemväg. Vi blev positivt överraskade över gästfriheten och här är hundar även välkomna. Finns en fin uteservering där det går att sitta både i sol och i skugga. Finns lite lägre men bekväma…Mer

    thumb cassandra052016
    8/15/2018

  •   Underbart ställe där hunden är välkommen in. Maten var dessutom supergod! Mycket trevlig personal. Rekommenderas!

    thumb Dab D
    2/15/2019

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2019

Facebook

  • review rating 5  Det syns inte på riktigt utifrån, men den här restaurangen är superb! God mat, braservice, modernt utseende….stanna här har du vägen förbi!!

    thumb Jacco Meijvogel
    12/12/2015

  • review rating 2  Beställde en hamburgare. Köttet kändes som den hörde hemma i en färdigrätt man värmer i micron.

    thumb Johan Vennberg
    10/21/2017

  • review rating 5  Stannar ofta här. Alltid lika fantastiskt bra mat, även om man, som jag, är vegetarian. Nåt helt annat än övriga ställen utmed E20!

    thumb Mattias Roslund
    2/17/2017

  • review rating 5  Mycket god riktig hemlagad husmans kost.

    thumb Christian Kron
    2/13/2014

  • review rating 2  Nja idag blev vi besvikna. Vi var ett sällskap på 4 vuxna och ett barn. 2 lax som var dagens var det bästa. 1 schnitzel där själva schnitzeln var okej med under den gömde det sig bränd potatis som såg ut som avskrap från hällen, chilli cheeseburgaren var verkligen en besvikelse, för dom pengarna förväntar man sig inte pressat kött som inte smakar något…. Barnhamburgaren var väl dock okej. Dessutom var servitrisen ohövlig och otrevlig så ingen av oss vågade klaga. Dock var tjejen i kassan mycket trevlig. Hade valt McDonalds idag istället om jag vetat detta. Sist var det bra mat, idag en besvikelse!

    thumb Ulrika Lindahl
    2/18/2018