fbpx

Karin Marcher

Karin Marcher

Karin Marcher har jobbat på Brändåsen sedan 2001. Karin jobbar både i mack och restaurang men hennes huvudsakliga sysselsättning är att vara personalchef.

Tidigare har Karin jobbat både som säljare och avbytare. Som uppvuxen i en företagarfamilj så är det sälj och personalvård som ligger henne varmast om hjärtat där hon gärna som autodidakt hjälper personalen att kurera ömmande ryggar.

På fritiden är hon gärna ute i skog och mark med sin hund eller tittar på motocross där både barn och barnbarn tävlar framgångsrikt.

Feedback

Google
  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018
  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019
  • review rating 4  I wouldn't say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today's lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, "oxrullader" and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019
  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019
  • review rating 4  We had a Nice lunch here.

    thumb Tommy Eriksson
    12/08/2019
TripAdvisor
  •   Stannat till här både vid buss resor och själva, både med bil och mc. Trevligt ställe med möjlighet att både sitta ute eller inomhus. Djurvänligt dessutom. Bra mat och smörgåsar... read more

    thumb jeanettehansson
    3/25/2019
  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea.... read more

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018
  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2018
  •   Stannar alltid här om det passar vår ”resrutt” fantastiskt god mat och underbart fika!
    Andra vägkrogar kommer inte ens i närheten av att servera så god mat.
    Så högsta... read more

    thumb 727ingelas
    8/31/2019
  •   Perfekt med maten snabba serveringar - personal som man kan skämta med trevlig atmosfär ja i stort sett allting var jättebra

    thumb frihet44
    8/16/2018
Facebook
  • review rating 5  God mat���?

    thumb Idul Stefan
    7/01/2017
  • review rating 5  Godaste oxjärpar jag ätit! Trevlig personal och mycket bra service! Stannade där på hemväg till Iggesund från semestertripp i Halmstad 28/7-16 Sänder den kvarglömda skinnkepsen hem hit till min make som råkade glömma den kvar ❤-tack Anita & Åke Blomdahl

    thumb Anita Blomdahl
    8/02/2016
  • review rating 4  Helt ok inte för att man får mängd för peng men det funkar

    thumb Micke Hammarn
    8/14/2017
  • review rating 0  God vällagad lunch gott om platser att sitta, bordservering

    thumb Morgan Gustafsson
    8/07/2018
  • review rating 5  Kanongod lax�

    thumb Irene Nordmark
    7/10/2017