fbpx

Karin Marcher

Karin Marcher

Karin Marcher har jobbat på Brändåsen sedan 2001. Karin jobbar både i mack och restaurang men hennes huvudsakliga sysselsättning är att vara personalchef.

Tidigare har Karin jobbat både som säljare och avbytare. Som uppvuxen i en företagarfamilj så är det sälj och personalvård som ligger henne varmast om hjärtat där hon gärna som autodidakt hjälper personalen att kurera ömmande ryggar.

På fritiden är hon gärna ute i skog och mark med sin hund eller tittar på motocross där både barn och barnbarn tävlar framgångsrikt.

Feedback

Google

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

TripAdvisor

  •   Stannade här för lunch på väg till västkusten från Stockholm. Hade inga större förhoppningar men blev mycket positivt överraskad. Jättegoda hemmagjorda hamburgare på närproducerad högrev. Toppen fikabröd också!

    thumb 664larsh
    1/01/1970

  •   En söndagkväll i maj på väg hemåt Göteborg åt jag panerad torskfilé med med trevliga tillbehör som små färskpotatisar och diverse rot- och grönsaker och skagenröra. Inget märkvärdigt men helt ok för att vara en vägkrog.

    thumb carlhenrikp
    1/01/1970

  •   Vi var ett gäng som intog lunch här och valde mat från a la carte-menyn. För min del blev det röding med hollandaise, sockerärtor, chilidrops och grillad citron, serverat med pressad potatis – jättegott! Fin salladsbuffé och påfyllning av läsk. Inget speciellt med lokalerna mer…Mer

    thumb Nonno H
    8/04/2018

  •   Här ska du stanna och äta om du kör E20. Dem bästa maten för en vägkrog. Maten står sig också bra i jämförelse med fina gatan.

    thumb Lisa B
    9/07/2018

  •   Helt okey, bra mat finns även kaffe och fint och gott kaffebröd som förgyller tillvaron. Ligger bra till utifrån tillgänglighet stora Vägen Örebro / Stockholm Göteborg

    thumb Carola B
    4/13/2019

Facebook

  • review rating 5  Mycket god frukost för 98 kr, läckra bakelser och trevlig personal �

    thumb Birgitte Nordentoft
    9/17/2017

  • review rating 5  Ett föredöme för alla vägrestauranger!

    thumb Stefan Ljungdahl
    7/29/2014

  • review rating 5  Bästa maten.�

    thumb Urban Jonson
    10/05/2017

  • review rating 0  Stanna till och ät. Har Ni hund får de följa med in, perfekt en sådan här varm sommar.

    thumb Gunilla Jernetz
    8/07/2018

  • review rating 5  God och vällagad mat!

    thumb Lena Larsson
    5/31/2018