fbpx

Karin Marcher

Karin Marcher

Karin Marcher har jobbat på Brändåsen sedan 2001. Karin jobbar både i mack och restaurang men hennes huvudsakliga sysselsättning är att vara personalchef.

Tidigare har Karin jobbat både som säljare och avbytare. Som uppvuxen i en företagarfamilj så är det sälj och personalvård som ligger henne varmast om hjärtat där hon gärna som autodidakt hjälper personalen att kurera ömmande ryggar.

På fritiden är hon gärna ute i skog och mark med sin hund eller tittar på motocross där både barn och barnbarn tävlar framgångsrikt.

Feedback

Google

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

TripAdvisor

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb Jimmy w
    8/27/2018

  •   Som hundägare möts man oftast av en förbudsskylt med överkorsad hund på restauranger. Men det gäller inte här, alla hundar är välkomna in i restaurangen. En trevlig kassörska frågar om man vill ha vatten till hunden och erbjuder gratis köttbullar till den. Man kan ju…Mer

    thumb Christer E
    9/25/2017

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2019

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb haidynystrom
    9/05/2018

Facebook

  • review rating 5  Väldigt bra service!för både mig å hunden-ROCKY!

    thumb Jan Werner
    6/12/2018

  • review rating 4  Bra kött.. salad och hembakat bröd. Vi var nöjda. Tack.

    thumb Jette Wogensen
    6/20/2015

  • review rating 4  Har ätit där 6-7 ggr vid lunch. Har alltid varit bra. Undvik kl12-13 mycket folk

    thumb Rolf Stenvard
    4/10/2017

  • review rating 5  Vägkrogarnas guldkorn både mat och fika – Toppklass

    thumb Jeanette Dahlgren
    5/27/2017

  • review rating 5  Vi har båda ätit fika och mat här och allt var jättegott!
    Personalen är jätte trevlig och leande.
    Tack

    thumb Jennifer Delmazzo
    2/04/2018