fbpx

Madelene Modin

Madelene Modin

Madelene Modin är sedan 2015 restaurangchef på Brändåsen.

Madelene är i grunden kock/kallskänka och brinner för att sprida trivsel och god service, inte bara bland gäster utan även i arbetslaget. Madelene är innovativ och kreativ och funderar ständigt på hur vi ska bli ännu bättre vad gäller utbud och service.

Fritiden handlar mycket om familjen och hunden Zara. Mycket tid har spenderats inom tävlingsdansen, både nationellt och internationellt, där döttrarna är och varit aktiva.

Feedback

Google
  • review rating 4  I wouldn't say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today's lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, "oxrullader" and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019
  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018
  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018
  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019
  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018
TripAdvisor
  •   Everytime when i travel in route 50, i stopping here.The interior of the restaurant is very big, the waiting time for the meals is less than 10 minutes.

    thumb Gergő J
    5/10/2018
  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra... read more

    thumb Carro89
    8/05/2018
  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat... read more

    thumb Passenger782934
    8/31/2018
  •   Bra dagens lunch! Fräscht och vällagad, bra mat. Hade hunden med in, hon fick en egen vattenskål att dricka ur.

    thumb maxenskar
    8/02/2019
  •   Snabbt, gott och prisvärt i mysig miljö! Fanns ett bra utbud av dagens, en fräsch salladsbuffé och kaffe/kaka ingick också även om vi inte orkade det efter all god mat.... read more

    498ther_seg
    6/20/2019
Facebook
  • review rating 5  Bästa restaurangen att stanna till när man ska hälsa på bor suverän mat och kvalitet skippa donken bredvid och ät riktig mat istället !!!

    thumb Linda Carlsson
    10/02/2015
  • review rating 4  Bättre än man kan tro.

    thumb Johan Henriksson
    12/31/2013
  • review rating 5  Godaste oxjärpar jag ätit! Trevlig personal och mycket bra service! Stannade där på hemväg till Iggesund från semestertripp i Halmstad 28/7-16 Sänder den kvarglömda skinnkepsen hem hit till min make som råkade glömma den kvar ❤-tack Anita & Åke Blomdahl

    thumb Anita Blomdahl
    8/02/2016
  • review rating 5  Seriöst en av dem bästa vägkrogarna i Sverige.. Har testat på livet som vegetarian den senaste månade. På dem flesta ställena serveras det bara veg.lasagn, på sin höjd veg.hamburgare.. Dessa oftast tråkiga och smaklösa. Men inte på resturang brändåsen!! Jäklar vilken duktig kock ni måste ha!! Maten är hur god som helst! Bara en sån sak att ni har ett vegetarisk alt. Till dagens! Tack för maten/ jag kommer tebax

    thumb Robert Nilsson
    4/07/2016
  • review rating 5  Fantastisk personal. Kom med vatten till hunden och bjöd honom på en skål med köttbullar. Rena fräscha toaletter. Kan verkligen rekommenderas!

    thumb Michael Johansson
    7/23/2017