fbpx

Madelene Modin

Madelene Modin

Madelene Modin är sedan 2015 restaurangchef på Brändåsen.

Madelene är i grunden kock/kallskänka och brinner för att sprida trivsel och god service, inte bara bland gäster utan även i arbetslaget. Madelene är innovativ och kreativ och funderar ständigt på hur vi ska bli ännu bättre vad gäller utbud och service.

Fritiden handlar mycket om familjen och hunden Zara. Mycket tid har spenderats inom tävlingsdansen, både nationellt och internationellt, där döttrarna är och varit aktiva.

Feedback

Google

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 4  It’s a nice place to stay when you are passing by. Great location and good food

    thumb Daniel Ohlsson
    6/13/2019

TripAdvisor

  •   Everytime when i travel in route 50, i stopping here.The interior of the restaurant is very big, the waiting time for the meals is less than 10 minutes.

    thumb Gergő J
    5/10/2018

  •   Helt klart en pärla att stanna på och äta/fika på när man åker E20. Har varit här ett flertal gånger och aldrig blivit besviken. Lunchen är prisvärd 100kr för den är god och alla tillbehör ingår.

    thumb 672urbana
    1/01/1970

  •   Svårt att hitta god mat utmed vägen till Göteborg men här var det utmärkt mat och gott hembakat bröd vi återkommer!

    thumb suki2016
    4/09/2019

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra kryddning. Gick ganska snabbt att få maten också. Ingick en god salladsbuffé och nybakat bröd….Mer

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb Haidy L
    9/05/2018

Facebook

  • review rating 5  Fantastiskt god hamburgare. Vovven får följa med och blir varmt välkomnad. Vilken härlig personal! Återkommer definitivt! ???

    thumb Carina Alexandersson
    4/09/2018

  • review rating 5  Jättegod mat och ett fantastiskt fint bemötande av våra hundar. Supertrevlig personal�

    thumb Lena Nylén-Olofsson
    10/12/2017

  • review rating 5  Grymt bra/god mat o trevlig personal �

    thumb Marko Spink Vaarakivi
    10/07/2016

  • review rating 1  Igår lördag den 9 juni åt jag kalvbiffar å det var inte gott. Mycket fett å segt

    thumb Tobias Heine
    6/10/2018

  • review rating 5  Toppen service och god mat! Klockrent ?

    thumb Maria Eriksson
    6/26/2017