fbpx

Madelene Modin

Madelene Modin

Madelene Modin är sedan 2015 restaurangchef på Brändåsen.

Madelene är i grunden kock/kallskänka och brinner för att sprida trivsel och god service, inte bara bland gäster utan även i arbetslaget. Madelene är innovativ och kreativ och funderar ständigt på hur vi ska bli ännu bättre vad gäller utbud och service.

Fritiden handlar mycket om familjen och hunden Zara. Mycket tid har spenderats inom tävlingsdansen, både nationellt och internationellt, där döttrarna är och varit aktiva.

Feedback

Google

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

TripAdvisor

  •   Som hundägare möts man oftast av en förbudsskylt med överkorsad hund på restauranger. Men det gäller inte här, alla hundar är välkomna in i restaurangen. En trevlig kassörska frågar om man vill ha vatten till hunden och erbjuder gratis köttbullar till den. Man kan ju…Mer

    thumb Christer E
    9/25/2017

  •   Gott och mycket trevlig personal ! Åt kyckling pastan med god svamp . Väldigt dyrt men faktiskt värt det ändå .

    thumb annlouiseh585
    4/20/2019

  •   Underbart ställe där hunden är välkommen in. Maten var dessutom supergod! Mycket trevlig personal. Rekommenderas!

    thumb Dab D
    2/15/2019

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2019

Facebook

  • review rating 5  I särklass den bästa vägkrogen mellan Göteborg och Stockholm. Topp 10 i Sverige. Har verkligen testat många längs vägarna sen 1989 tills i dag. Favoriter kommer och går men Brändåsen består!!

    thumb Rudi Larsson
    5/26/2016

  • review rating 5  God mat i fräsch miljö! Föredömligt!

    thumb Magnus Karlsson
    7/15/2017

  • review rating 5  Bra mat och en trevlig personal

    thumb Johan Walter
    12/30/2016

  • review rating 5  Jättegod mat. Bra service

    thumb Susann Andersson
    9/07/2015

  • review rating 5  Bästa vägkrogen i Sverige!

    thumb Björn Pettersson
    1/22/2017