fbpx

Mia Arvidsson

Mia Arvidsson

Mia Arvidsson har jobbat på Brändåsen sedan 2012, först i macken men nu alternerar hon både mellan macken och restaurangen.

Mia är från Uppsala och har lång erfarenhet inom restaurangbranschen. 1992 flyttade hon till Vretstorp där hon hann med både att driva Rallydelar/järnaffären samt ha egen blomsteraffär innan vi lyckades locka henne till Brändåsen. Det hon gillar mest med sitt jobb är att det är sån variation och så är det så roligt att träffa alla positiva kunder.

På fritiden målar hon gärna möbler, fixar huset och så tittar hon såklart på VIF när de spelar fotboll.

Feedback

Google

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

TripAdvisor

  •   Perfekt med maten snabba serveringar – personal som man kan skämta med trevlig atmosfär ja i stort sett allting var jättebra

    thumb frihet44
    8/16/2018

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2019

  •   Everytime when i travel in route 50, i stopping here.The interior of the restaurant is very big, the waiting time for the meals is less than 10 minutes.

    thumb Gergő J
    5/10/2018

  •   Vi äter ofta lunch på Brändåsen.Alltid mycket god mat,nybakat bröd,och mycket trevlig och vänlig personal.Kan inte bli bättre.Är man hungrig o h vill ha något att äta,åker man till Brändåsen.

    thumb Göran B
    8/17/2018

  •   We were so happy to read the sign that dogs where welcome both outside and inside. All dogs even get a waterbowl and a bowl with some meat balls if the owner says yes to that. The food is really well made and tasty. And...More

    thumb IcelandicFan
    7/17/2018

Facebook

  • review rating 5  Bästa vägkrogen i Riket! Ett givet stopp när man passerar! Hunden kan rastas! Hunden får följa med in och får köttbullar!
    Maten är alltid jättegod!!!

    thumb Sebastian Eriksson
    10/28/2016

  • review rating 5  Väldigt bra service!för både mig å hunden-ROCKY!

    thumb Jan Werner
    6/12/2018

  • review rating 4  Fräscha lokaler och trivsamt. Fräsch salladsbuffe och god mat som såg aptitretande ut. Mkt trevlig personal i kassan.

    thumb Gudrun Larsson
    11/01/2016

  • review rating 5  Jag köpte en liten biskvi… o tänkte att lägg den i en servett så tar jag med mig den till bilen 🙂 tjejen i kassan packade den i en plastpåse med lite bär bredvid . SÅ himla uppskattat o omtänksamt! Vilken personal!
    Ni är otroligt hjälpsamma o trevliga. Alltid service minded o otroligt god mat �

    thumb Renate Herzig
    9/11/2017

  • review rating 4  Bra mat, trevlig miljö, och bra att hunden var välkommen (han fick egna köttbullar så även han var nöjd).

    thumb Jonas Hallberg
    6/26/2017