fbpx

Nathalie Oskarsson

Nathalie Oskarsson

Nathalie Oskarsson är konditor på Brändåsen sedan 2017.

Nathalie är utbildad bagare och konditor och älskar möjligheten att vara kreativ i sitt skapande.

Fritiden spenderas gärna med träning och att umgås med familjen och vännerna, gärna i en raggarbil en solig sommardag.

Nathalie tycker att det bästa med Brändåsen är att vi satsar lite högre. Brändåsen är inte en vanlig vägrestaurang utan ett ställe dit man åker för att äta och fika – även om man inte är på resande fot.

Feedback

Google

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

TripAdvisor

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb haidynystrom
    9/05/2018

  •   Underbart ställe där hunden är välkommen in. Maten var dessutom supergod! Mycket trevlig personal. Rekommenderas!

    thumb Dab D
    2/15/2019

  •   When you are in need of a good lunch or supper and don't want to be a MD-goer this is the right place to go.

    thumb Ronny S
    12/06/2017

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb Johan T
    8/23/2018

Facebook

  • review rating 5  Underbart ställe där även min fyrfota vän fick komma in och bli serverad

    thumb Micke Gzon Hästö
    9/05/2017

  • review rating 5  Bra urval, god hemlagad mat. Mkt bra för att vara en vägkrog. Rekommenderas!

    thumb Håkan Svensson
    11/05/2017

  • review rating 5  Suverän dagens och mycket bra service.

    thumb Maria Kroon
    7/28/2014

  • review rating 0  Sveriges bästa vägkrogsburgare

    thumb Anders Dahlin
    8/29/2018

  • review rating 5  Kan mäta sig med vilken toppkrog som helst!!

    thumb Lars Magnusson
    1/24/2015