fbpx

Rasmus Eriksson

Rasmus Eriksson

Rasmus Eriksson är utbildad bagare och konditor. Han bakar allt lunchbröd, hamburgerbröd och så gott som allt bröd som vi gör smörgåsar på. När han får tid över så bakar han även ett underbart gott fröknäcke eller hjälper till i kondiset.

Rasmus tycker att det roligaste med jobbet är kollegorna, att kasta tekakor och så är det härligt att få möjlighet att testa sig fram med nya recept.

På fritiden trivs Rasmus med att hänga med familjen, sambon, katterna och hunden Affe som är en adoptivhund. Ett stort intresse är även att spela spel på PC.

Feedback

Google

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

TripAdvisor

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb 921johant
    8/23/2019

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb 840minnak
    10/26/2018

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb haidynystrom
    9/05/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2018

  •   Bra utbud, lätt att välja när man kan se rätterna i montern. Vällagat, bra service och alla fem fick maten serverad samtidigt. Sammanfatningsvis, bra valuta för pengarna! Lite speciellt, även människans bästa vän är välkommen! Norrlänning på besök.

    thumb Ostersundare78
    12/27/2018

Facebook

  • review rating 5  Underbart ställe där även min fyrfota vän fick komma in och bli serverad

    thumb Micke Gzon Hästö
    9/05/2017

  • review rating 5  Otroligt god mat, bra uppläggning, trevlig personal och fin lokal. Väl värt ett besök!

    thumb Sofie Paulsson
    8/27/2017

  • review rating 5  Fantastiskt att få ta med hunden in i restaurangen.??Mycket trevligt bemötande av personalen OCH god mat!

    thumb Susanne Nyberg
    8/06/2018

  • review rating 5  Super bra mat och fika. Bra personal. Hunden får gå med in finns inget i min bedömning som kan bli bättre ?????

    thumb Ulrika Lindberg
    7/23/2017

  • review rating 1  Tradig köttfärssås till pastan för 119kr.

    thumb Fredrik Nilsson
    11/25/2017