fbpx

Sara Malmqvist

Sara Malmqvist

Sara Malmqvist jobbar i macken och har gjort det sedan 2017. Sara tycker att det bästa med jobbet är att få vara med de roligaste arbetskamraterna man kan tänka sig men också att träffa så mycket olika människor från hela världen

Sara går sista året på gymnasiet och innan hon började  jobba på Brändåsen så jobbade hon som städare på ett flertal ställen.

På sin fritid så umgås hon mycket med kompisar och håller också på en del med hästar när hon har tid.

Feedback

Google
  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019
  • review rating 4  I wouldn't say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today's lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, "oxrullader" and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019
  • review rating 5  Super friendly Personal 👍🏼 my lunch was mega tasty.....thank you....i come back if i am near. Keep going on friendly 👍🏼👍🏼

    thumb Aline Wehr
    2/04/2020
  • review rating 5  Good food and nice personal

    thumb Luciano Alungulesei
    1/17/2020
  • review rating 5  Good food and friendly service.

    thumb Melina Rømhild-Sen
    12/04/2019
TripAdvisor
  •   Snabbt, gott och prisvärt i mysig miljö! Fanns ett bra utbud av dagens, en fräsch salladsbuffé och kaffe/kaka ingick också även om vi inte orkade det efter all god mat.... read more

    498ther_seg
    6/20/2019
  •   Bra dagens lunch! Fräscht och vällagad, bra mat. Hade hunden med in, hon fick en egen vattenskål att dricka ur.

    thumb maxenskar
    8/02/2019
  •   En söndagkväll i maj på väg hemåt Göteborg åt jag panerad torskfilé med med trevliga tillbehör som små färskpotatisar och diverse rot- och grönsaker och skagenröra. Inget märkvärdigt men helt... read more

    thumb carlhenrikp
    1/01/1970
  •   Helt okey, bra mat finns även kaffe och fint och gott kaffebröd som förgyller tillvaron. Ligger bra till utifrån tillgänglighet stora Vägen Örebro / Stockholm Göteborg... read more

    thumb Carola B
    4/13/2019
  •   Svårt att hitta god mat utmed vägen till Göteborg men här var det utmärkt mat och gott hembakat bröd vi återkommer!

    thumb suki2016
    4/09/2019
Facebook
  • review rating 5  Bästa vägkrogen i Sverige. . God hemlagad mat snyggt upplagd och ett konditori to die for Prova deras vegetariska rätter.. stjärnkrogsklass!!!

    thumb Amie Blomér
    2/06/2016
  • review rating 5  Äntligen en vägkrog med vettig mat � Gott och vällagad

    thumb Grill Britt
    4/29/2017
  • review rating 1  Tradig köttfärssås till pastan för 119kr.

    thumb Fredrik Nilsson
    11/25/2017
  • review rating 5  Trevlig personal. Man fick ta med sig hunden in och även hon fick lite lunch. Köttbullar och vatten � Väldigt god mat.

    thumb Anneli Thorvald Köhler
    6/07/2017
  • review rating 5  Välsmakande mat med salladsbuffé! Ett stort plus för att det var hundvänligt där hunden får en egen köttbullemeny!

    thumb Monica Salo
    7/30/2018