fbpx

Simon Sandberg

Simon Sandberg

Simon Sandberg jobbar som kock sedan slutet av 2017 samtidigt som han går sista året på sin kockutbildning med inriktning mot servitör/bartender.

På sin fritid så utövar Simon styrketräning och tillbringar mycket tid tillsammans med familjen och sina vänner.

Det bästa med Brändåsen är alla kollegor, man har aldrig tråkigt på jobbet när de är i närheten! En stor familj!
Och så lär man sig ständigt något nytt och kan utvecklas i sitt yrke med hjälp av just dessa kunniga kollegor.

Feedback

Google

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

TripAdvisor

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb Minna K
    10/26/2018

  •   Perfekt med maten snabba serveringar – personal som man kan skämta med trevlig atmosfär ja i stort sett allting var jättebra

    thumb frihet44
    8/16/2018

  •   Underbart ställe där hunden är välkommen in. Maten var dessutom supergod! Mycket trevlig personal. Rekommenderas!

    thumb Dab D
    2/15/2019

  •   En restaurang med bra mat till bra priser. Maten visas i en glasmoniter och ser likadant ut när det serveras. Utomordwntluga smlrgpsar och underbara efterrrätter som tillagas i deras egen "bakgård". Dessa kockar, kallskäbkor, konditorer och serveringspersonal är guldvärda för sin mat och bemötande. Bäst…Mer

    thumb haidynystrom
    9/05/2018

  •   På resa till Stockholm och Ålandskryss blev detta vår matpaus på vägen. Man skall aldrig upprepa succéer men detta ställe sviker inte. De på uppresa och hemresa kanonmat. Därtill mycket trevlig och serviceinriktad personal. Bästa vägkrogen i Sverige, jag tvekar inte. Bra salladsbord , färskt…Mer

    thumb JM52_13
    1/30/2019

Facebook

  • review rating 5  Mycket mysigt ställe och väldigt god mat!

    thumb Jonna Larsson
    3/22/2016

  • review rating 5  Toppengott kaffebröd och våra vovvar blev så glada över köttbullarna!

    thumb Maria Stalebrant
    5/17/2018

  • review rating 4  Kanonkäk till vettiga priser 🙂

    thumb Östen Kohlén
    11/22/2017

  • review rating 5  Vi har båda ätit fika och mat här och allt var jättegott!
    Personalen är jätte trevlig och leande.
    Tack

    thumb Jennifer Delmazzo
    2/04/2018

  • review rating 4  Bra mat, trevlig miljö, och bra att hunden var välkommen (han fick egna köttbullar så även han var nöjd).

    thumb Jonas Hallberg
    6/26/2017