fbpx

Simon Sandberg

Simon Sandberg

Simon Sandberg jobbar som kock sedan slutet av 2017 samtidigt som han går sista året på sin kockutbildning med inriktning mot servitör/bartender.

På sin fritid så utövar Simon styrketräning och tillbringar mycket tid tillsammans med familjen och sina vänner.

Det bästa med Brändåsen är alla kollegor, man har aldrig tråkigt på jobbet när de är i närheten! En stor familj!
Och så lär man sig ständigt något nytt och kan utvecklas i sitt yrke med hjälp av just dessa kunniga kollegor.

Feedback

Google
  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018
  • review rating 5  Good food but a bit pricey but worth it for the quality nice interior and you can bring your dog in too

    thumb Ulf Jerlström
    6/28/2019
  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018
  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019
  • review rating 5  Super friendly Personal 👍🏼 my lunch was mega tasty.....thank you....i come back if i am near. Keep going on friendly 👍🏼👍🏼

    thumb Aline Wehr
    2/04/2020
TripAdvisor
  •   Bra utbud, lätt att välja när man kan se rätterna i montern. Vällagat, bra service och alla fem fick maten serverad samtidigt. Sammanfatningsvis, bra valuta för pengarna! Lite speciellt, även... read more

    thumb Ostersundare78
    12/27/2018
  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat... read more

    thumb Passenger782934
    8/31/2018
  •   Den ligger lättåtkomlig från e20 och r 50 stor pakering, fräscht ,rent,bra service. bra meny med både vegetarisk och husman. goda smörgåsar.

    thumb andreasj700
    3/21/2019
  •   Beställde bland annat högrevschili och pestobakad sej. Fick hemlagat potatismos till bägge och allt smakade väldigt bra!
    Barnportionerna dock kostade lite i överkant gentemot vad de fick.... read more

    thumb clind82
    8/02/2019
  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2019
Facebook
  • review rating 5  Fler veggoalternativ än finkrogarna på Avenyn i Göteborg. Dessutom otroligt god mat, trevlig personal med känsla för service och hunden får följa med in. Rekommenderas varmt!

    thumb Mimmi von Troil
    2/19/2017
  • review rating 5  Alltid bra!

    thumb Krister Lindholm
    4/14/2017
  • review rating 4  Jätte bra att man får ta med sig hunden in på restaurangen � God mat och bra service �

    thumb Ulrika Andersson
    7/12/2017
  • review rating 5  Vi har båda ätit fika och mat här och allt var jättegott! Personalen är jätte trevlig och leande. Tack

    thumb Jennifer Delmazzo
    2/04/2018
  • review rating 5  Jättegod mat, trevlig personal

    thumb Caroline Ternerblom
    6/28/2014