fbpx

Tim Hellgren

Tim Hellgren

Tim Hellgren jobbar som kock på Brändåsen sedan 2007. Tog en paus från Brändåsen ca 2,5 år. Då var han var med och öppnade Pinchos i Örebro som kökschef och därefter har han även varit med och startat upp konceptet i ett flertal städer runt om i Sverige. Han är nu tillbaka på Brändåsen sedan 2017.

På sin fritid umgås han med familj och vänner.Det bästa med Brändåsen är att man som kock får vara med och påverka maten i hög grad, att vi har roligt tillsammans och ett aktivt servicetänk. Detta tror jag resulterar i nöjda gäster och gör Brändåsen till en arbetsplats att vara stolt över att jobba på.

Feedback

Google

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

TripAdvisor

  •   Freshly cooked, prepared with care. Nice restaurant. We often stop on our way to the summer house, everything is fenerally perfect, the desert choice is fenomenal!

    thumb Carine f
    12/29/2015

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb 840minnak
    10/26/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb Passenger782934
    8/31/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2019

  •   Serverar såå bra frukostbuffé! Mycket att välja på. Färska frallor, kokta, stekta ägg, olika sorters pålägg, ost, bacon, äggröra mm. Te, många sorter att välja på. Smoothies. Våfflor. Frukt och dessertost till efterrätt. Du lär inte vara hungrig när du går härifrån! Toppenbra! ??

    thumb Minna K
    10/26/2018

Facebook

  • review rating 5  I särklass den bästa vägkrogen mellan Göteborg och Stockholm. Topp 10 i Sverige. Har verkligen testat många längs vägarna sen 1989 tills i dag. Favoriter kommer och går men Brändåsen består!!

    thumb Rudi Larsson
    5/26/2016

  • review rating 5  Mycket god riktig hemlagad husmans kost.

    thumb Christian Kron
    2/13/2014

  • review rating 5  Bra mat, trevlig personal och fin restaurang. Frukostbuffé är grym!

    thumb Viktor Forslund
    1/20/2017

  • review rating 5  Bra mat snabb service när man kommer med en buss kanonbra stannar alltid där�����

    thumb David Larsson
    9/19/2016

  • review rating 5  Bra mat och trevlig personal

    thumb Mats Brodin
    5/27/2013