fbpx

Tim Hellgren

Tim Hellgren

Tim Hellgren jobbar som kock på Brändåsen sedan 2007. Tog en paus från Brändåsen ca 2,5 år. Då var han var med och öppnade Pinchos i Örebro som kökschef och därefter har han även varit med och startat upp konceptet i ett flertal städer runt om i Sverige. Han är nu tillbaka på Brändåsen sedan 2017.

På sin fritid umgås han med familj och vänner.Det bästa med Brändåsen är att man som kock får vara med och påverka maten i hög grad, att vi har roligt tillsammans och ett aktivt servicetänk. Detta tror jag resulterar i nöjda gäster och gör Brändåsen till en arbetsplats att vara stolt över att jobba på.

Feedback

Google

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 4  It’s a nice place to stay when you are passing by. Great location and good food

    thumb Daniel Ohlsson
    6/13/2019

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 4  Very nice pastries in particular. Food so and so.

    thumb Liz Lind
    3/04/2019

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

TripAdvisor

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra kryddning. Gick ganska snabbt att få maten också. Ingick en god salladsbuffé och nybakat bröd….Mer

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2019

  •   Mycket god och fräsch lunch. Åt fiskgryta som var i 300kr-klassen. God salladsbuffé, gott nybakt bröd. Trevlig personal! Såg inte så spännande ut utifrån men blev väldigt överraskad av kvaliteten på maten. Kommer helt klart stanna här igen! Toppbetyg.

    thumb 921johant
    8/23/2019

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   Underbart ställe där hunden är välkommen in. Maten var dessutom supergod! Mycket trevlig personal. Rekommenderas!

    thumb Dab D
    2/15/2019

Facebook

  • review rating 5  Goda hamburgare och bra service. Dessutom slapp hunden vänta i bilen utan vi kunde äta i lugn och ro och hon fick både köttbullar och vatten serverat vid bordet!

    thumb Charlie Tilljander
    8/21/2017

  • review rating 4  Helt ok inte för att man får mängd för peng men det funkar

    thumb Micke Hammarn
    8/14/2017

  • review rating 5  God mat och perfekt för hundägare

    thumb Britt-Marie Norstedt
    5/25/2017

  • review rating 5  Åt kummelfilet med remouladsås……
    Som alltid med maten på Brändåsen, helt fantastisk ��

    thumb Hasse Fjällblad
    10/19/2017

  • review rating 5  5/5! Super god mat och toppen att vår fyrbenta fick följa med! �

    thumb Rebecca Marie
    1/02/2018