fbpx

Tomas Björnfot

Tomas Björnfot

Tomas Björnfot är säljare och allt-i-allo på Brändåsen och Circle K och det har han varit sedan 2004. Tomas är vår stora fixare som ser till att det mesta funkar och saker finns på plats.

Tomas har även tidigare jobbat som säljare och uppskattar sitt arbete för att det alltid händer något nytt och oväntat och för att man ständigt träffar nya spännande människor, både kunder och kollegor.

På fritiden håller han gärna på med veteranbilar, åker gärna på bilträffar och är ute i naturen med sina bägge döttrar.

Feedback

Google

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  A great place to stop by ,you can find earthing travelers are looking for, truckers can have a warm clean showroom equipped best household.

    A safe place to park your truck monitored by cctv, the restaurant provides you with a grate breakfast and lunch.

    thumb RPM Auto Studio
    8/26/2018

  • review rating 5  Top notch! 🙂

    thumb Anders Brant
    12/22/2018

TripAdvisor

  •   En fantastisk Restaurang! Var där med min familj och blev överraskad vilken bra mat det var. Härlig miljö och trevlig personal. Och bäst var att även vår hund var välkommen och fick mat och vatten. Svårt att överträffa!! Tack , vi ses snart igen! /…Mer

    thumb Alexander H
    8/10/2018

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

  •   Gott, vällagat och rikligt, med trevlig och positiv personal som även höll rent och fräscht. bland bordet. Brändåsen är ett ställe man gärna återvänder till.

    thumb Hans v
    9/06/2018

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra kryddning. Gick ganska snabbt att få maten också. Ingick en god salladsbuffé och nybakat bröd….Mer

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   Helt okey, bra mat finns även kaffe och fint och gott kaffebröd som förgyller tillvaron. Ligger bra till utifrån tillgänglighet stora Vägen Örebro / Stockholm Göteborg

    thumb Carola B
    4/13/2019

Facebook

  • review rating 5  För den goda maten men framförallt för att ni är en hundvänlig restarunag.

    thumb Madeleine Löfstrand
    7/13/2018

  • review rating 5  Väldigt bra service!för både mig å hunden-ROCKY!

    thumb Jan Werner
    6/12/2018

  • review rating 5  Kanon resturang god mat o h köttbullar till hundarna

    thumb Eva Z Lindberg
    9/13/2017

  • review rating 5  Toppenmat! Service till max! Fantastisk bemötande. Förutom den fantastiska maten så är det bästa med allt att hunden får vara med.
    Vi ses igen! TACK!

    thumb Monica Edbom
    6/01/2015

  • review rating 2  Nja idag blev vi besvikna. Vi var ett sällskap på 4 vuxna och ett barn. 2 lax som var dagens var det bästa. 1 schnitzel där själva schnitzeln var okej med under den gömde det sig bränd potatis som såg ut som avskrap från hällen, chilli cheeseburgaren var verkligen en besvikelse, för dom pengarna förväntar man sig inte pressat kött som inte smakar något…. Barnhamburgaren var väl dock okej. Dessutom var servitrisen ohövlig och otrevlig så ingen av oss vågade klaga. Dock var tjejen i kassan mycket trevlig. Hade valt McDonalds idag istället om jag vetat detta. Sist var det bra mat, idag en besvikelse!

    thumb Ulrika Lindahl
    2/18/2018