fbpx

Tomas Björnfot

Tomas Björnfot

Tomas Björnfot är säljare och allt-i-allo på Brändåsen och Circle K och det har han varit sedan 2004. Tomas är vår stora fixare som ser till att det mesta funkar och saker finns på plats.

Tomas har även tidigare jobbat som säljare och uppskattar sitt arbete för att det alltid händer något nytt och oväntat och för att man ständigt träffar nya spännande människor, både kunder och kollegor.

På fritiden håller han gärna på med veteranbilar, åker gärna på bilträffar och är ute i naturen med sina bägge döttrar.

Feedback

Google

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Awesome place with nice cooked foods and deserts.

    thumb MUNIR BARI
    12/12/2018

  • review rating 4  It’s a nice place to stay when you are passing by. Great location and good food

    thumb Daniel Ohlsson
    6/13/2019

  • review rating 4  Dog friendly! Has good food and is generally pretty clean although in the summer they seem to have a small problem with flies (depending on where you are seated).

    thumb Heimdallur Rig
    1/12/2019

  • review rating 4  I wouldn’t say this is the most fantastic restaurant deserving a detour but it is definitely a huge improvement over the standard road restaurants. From outside it looks kinda boring and dull but on the inside you are met with a really nice and fresh atmosphere. You are greeted by a wall with today’s lunch, some rotating desserts which looks really delicious. The staff was helpful, we ordered salmon, chicken, “oxrullader” and sausages. It was tasty, salmon a bit dry, could be more chicken, the oxrullader was fine, the plating was really good as well. Their strongest ace would probably be their sauces, they seemed home made and paired very well with the dishes. They could however need another system than going around and shouting numbers, seemed so inefficient. Overall, stop by if you are passing by, a bit expensive but you will leave here satisfied

    thumb Peter Zhu
    7/09/2019

TripAdvisor

  •   Mycket bra kvalité på lunchmaten, kanske lite små portioner. Alltid fräsch salladsbuffé och ”hembakat” bröd

    thumb Companion823426
    9/09/2019

  •   Vägkrog som ligger i ett bra läge där E 20 och väg 50 delar på sig. Ligger inne i Cirkel K och har bra parkeringar.
    Mycket att välja på vid… read more

    thumb Christina S
    8/31/2019

  •   Stannar alltid här om det passar vår ”resrutt” fantastiskt god mat och underbart fika!
    Andra vägkrogar kommer inte ens i närheten av att servera så god mat.
    Så högsta… read more

    thumb 727ingelas
    8/31/2019

  •   Jag och familjen har ätit där många gånger och jag vill påstå att vi aldrig blivit besvikna på maten, hög kvalitet på maten, fräsch sallad och sist men inte minst,… read more

    thumb Lasse K
    8/05/2018

  •   En söndagkväll i maj på väg hemåt Göteborg åt jag panerad torskfilé med med trevliga tillbehör som små färskpotatisar och diverse rot- och grönsaker och skagenröra. Inget märkvärdigt men helt… read more

    thumb carlhenrikp
    1/01/1970

Facebook

  • review rating 4  Har ätit där 6-7 ggr vid lunch. Har alltid varit bra. Undvik kl12-13 mycket folk

    thumb Rolf Stenvard
    4/10/2017

  • review rating 5  Åker förbi några gånger om året så det blir alltid att åka äta deras goda mat. Full pott

    thumb Lubo Benktsen
    7/12/2015

  • review rating 3  Tog en hamburgare med vitlöksdressing allt va helt okej ända tills ja smakade hamburgaren usch säger ja. Köttet smaka inte alls bra synd för allt annat runt om de hela va gott utom köttet.. Därför bara okej..

    thumb Sofie Fd Lindblad Johansson
    10/25/2016

  • review rating 5  Jättegod mat och trevlig personal. Ätit hos er många gånger på väg norrut.

    thumb Eva Nilsson
    8/05/2017

  • review rating 3  God mat men massor av flugor i lokalen!

    thumb Michael Eriksson
    7/30/2017