fbpx

Ulrika Hult

Ulrika Hult

Ulrika Hult är kock och har jobbat på Brändåsen sedan 2016.

Ulrika uppskattar sitt jobb då det är ständig variation på arbetsuppgifter och att man blir så nära vänner med sina kollegor. Man peppar varandra och har kul ihop.

På fritiden ägnar hon sig åt sina hästar och så kompisar förstås.

Feedback

Google

  • review rating 4  Very good lunch with a very nice sallad buffé.

    thumb Henrik Berglund
    4/19/2018

  • review rating 5  Great food and service!

    thumb Anna-Kajsa Hurin
    6/19/2018

  • review rating 5  Great swedish roadside diner.
    Breakfast like a good hotel.

    thumb Carl Rodin
    7/01/2018

  • review rating 5  Good food and, most importantly for us, dogs allowed inside!

    thumb Alexander Lejon
    7/25/2018

  • review rating 5  Riktigt bra vägkrog. Alltid supertrevlig personal och god mat. Fantastiska bakverk. Hundar tillåtna.

    thumb Adrian Fernström
    12/09/2018

TripAdvisor

  •   Vi var ett gäng som intog lunch här och valde mat från a la carte-menyn. För min del blev det röding med hollandaise, sockerärtor, chilidrops och grillad citron, serverat med pressad potatis – jättegott! Fin salladsbuffé och påfyllning av läsk. Inget speciellt med lokalerna mer…Mer

    thumb Nonno H
    8/04/2018

  •   Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Inga problem med att få barnmat värmd i micro. Jag och min man tog helgkött och pytt i panna. Smakade utmärkt! Vällagad mat och bra kryddning. Gick ganska snabbt att få maten också. Ingick en god salladsbuffé och nybakat bröd….Mer

    thumb Carro89
    8/05/2018

  •   Rekommenderar Kycklingsalladen för 149 kr. Serverades en varm och nystekt kycklingfilé med blandade kallskurna grönsaker och god aioli gjord på soltorkade tomater. Mycket matig och mättande sallad. Trevligt att hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka ingår även på kvällen.

    thumb TripAdvisor-medlem
    8/31/2018

  •   Bra husmanskost och rejäla portioner, mycket att välja mellan och bra sallad och efterrätt. Maten var fräsch och servicen var bra

    thumb jimmywerk
    8/27/2019

  •   Älskar schnitzel. Så när det fanns schnitzel till lunch så var valet ganska lätt. Detta är helt klart den sämsta schnitzel jag ätit! Den serverades med överfritterad pommes och bea. Köttet i schnitzeln var av obestämdbart ursprung. Därtill var det segt.

    thumb bj_rnl845
    11/29/2018

Facebook

  • review rating 5  God mat och väldigt trevlig personal hundarna tyckte köttbulllarna va jättegoda stort tack.

    thumb Gith Jakobsson
    7/28/2018

  • review rating 5  Maten smakade jättegott och personalen var trevlig�
    Man fick även ta med sig ���

    thumb Eva-lena Stridh
    10/15/2017

  • review rating 5  Bästa vägkrogen vi ätit på, så skönt att få fräsch mat till vettiga pengar i en fräsch miljö. Vi kommer tillbaka! �

    thumb Maria Baatz
    3/05/2017

  • review rating 5  Så fräscht och fin restaurang och fik. Brukar åka hit 1 gång i veckan och fika. Otroligt gott. Finns mycket och välja på. Rekommenderar verkligen detta ställe. Lite roligare än andra fik i närheten, eftersom det finns stort utbud, inte bara bullar och kakor�.

    thumb My Kimfelt
    10/21/2016

  • review rating 5  Klart bästa stället när man är on the road � mktnöjd

    thumb Lars Karlsson
    4/13/2017